Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Bakın çok heryere yazmayın veteriner petshop yani tek yoldan gidelim cem abi öyle öneriyor ama oda baksın cevaplasınAcaba başka bilen varmıdır veya başka konuda demiş mıdır kullanım şeklini bakayım bende
Tabikide başka yere sormadım Cem abinin başka yorumlarına baktım bazı yerde dediğin gibi sabah akşam göze 2 damla demiş biryerde de ağzına verin demiş o yüzden bekliyeyim benBakın çok heryere yazmayın veteriner petshop yani tek yoldan gidelim cem abi öyle öneriyor ama oda baksın cevaplasın
Bakın çok heryere yazmayın veteriner petshop yani tek yoldan gidelim cem abi öyle öneriyor ama oda baksın cevaplasıny
Ya bide benim anlamadığım kabuğunun rengi normaldi canlıydı şimdi kabuğu da baya kötü durumdaAma başta sizin hatanız ilk kaplumbağayı ilk aldiginizda buraya yazicaktiniz akvaryumu kurucaktiniz düzgün yemlerle onlarda sadece yemini verseler yeterdi arada suyunu degistirseler tamamdı onlarda suç vardır düzgün bakmadilarsa
Özelikle suyun dışında gözünü kapatıyorBakın çok heryere yazmayın veteriner petshop yani tek yoldan gidelim cem abi öyle öneriyor ama oda baksın cevaplasın
Yemek yiyorHayvanın alt kabuğunun tamamen gözüktüğü net bir fotoğraf daha atar mısınız lütfen.
Her iki gözünün de net gözüktüğü yakından bir fotoğraf da gönderin.
Yemek yiyor mu?
Hayvana verdiğiniz yemler neler?
Alt kabuktaki yara yumuşak mı?
Bakım koşulları çok kötü şuan. Arkadaşların söylediği gibi ısıtma lambası ve düzgün akvaryum şart.
Gentagut kullanmayın henüz. Gözlerin fotoğrafını attıktan sonra enfeksiyon olup olmadığını netleştirelim.
Deep fix reptivit vitamin damla alın.
Ağız gibi alt kabuğun yara olan kısmı da düşmüş.
Hayvanla gereksiz temasa geçmeyin şuan durumu iyi değil üstüne daha fazla strese girmiş olur. Temas öncesi ve sonrası bol sabunla elinizi yıkayıp bol suyla durulayın mutlaka.
Sorulara cevap verin , fotoğrafları gönderin ona göre ilerle
Bunları da bugün aldım ama zararlı gelebilir diye sormadan kullanmadım dahaHayvanın alt kabuğunun tamamen gözüktüğü net bir fotoğraf daha atar mısınız lütfen.
Her iki gözünün de net gözüktüğü yakından bir fotoğraf da gönderin.
Yemek yiyor mu?
Hayvana verdiğiniz yemler neler?
Alt kabuktaki yara yumuşak mı?
Bakım koşulları çok kötü şuan. Arkadaşların söylediği gibi ısıtma lambası ve düzgün akvaryum şart.
Gentagut kullanmayın henüz. Gözlerin fotoğrafını attıktan sonra enfeksiyon olup olmadığını netleştirelim.
Deep fix reptivit vitamin damla alın.
Ağız gibi alt kabuğun yara olan kısmı da düşmüş.
Hayvanla gereksiz temasa geçmeyin şuan durumu iyi değil üstüne daha fazla strese girmiş olur. Temas öncesi ve sonrası bol sabunla elinizi yıkayıp bol suyla durulayın mutlaka.
Sorulara cevap verin , fotoğrafları gönderin ona göre ilerleyelim.
Sebas adındaki yönetici şimdilik genta kullanma demiş kullanayım mıBatikonu yara olan kol kismina sürün.
Gözüne 2şer damla genta damlatıp 25dk kuru sıcak temiz bir yerde bekletin.
Ağzına damlatmak icin onu admin söyler
Sipariş verdim hocam teşekkür ederimIsıtma lambası ve su ısıtıcı aldınız mı
Batikonu ne miktarda sürmeliyim hocam sürdükten sonra da suya mı bırakayım kuruda mı kalsınBatikonu yara olan kol kismina sürün.
Gözüne 2şer damla genta damlatıp 25dk kuru sıcak temiz bir yerde bekletin.
Ağzına damlatmak icin onu admin söyler
Iyice sürün. 30dk kuru sıcak temiz bir yerde bekletin.Batikonu ne miktarda sürmeliyim hocam sürdükten sonra da suya mı bırakayım kuruda mı kalsın
Şuan kullanmayın gözünde enfeksiyon yok gibi duruyor yanlış dedim.Sebas adındaki yönetici şimdilik genta kullanma demiş kullanayım mı
Tamamdır teşekkür ederim
Eczane bunu verdi sürsem sorun olmaz demi hocamIyice sürün. 30dk kuru sıcak temiz bir yerde bekletin.