Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Su kaplumbağamın neyi var

İçeriğindeki gentamisin geniş spektrumlu antibiyotiktir. Ağız, göz ve kulaktan uyguluyoruz.

Ampul olarak mavi yoksa kırmızı yoksa yeşil renk 40 watt klasik akkor ampul alıp kullanın bu loş ışık verdiği için hayvanı rahatsız etmez. 24 saat yakabilirsin.

İçeriğindeki gentamisin geniş spektrumlu antibiyotiktir. Ağız, göz ve kulaktan uyguluyoruz.

Ampul olarak mavi yoksa kırmızı yoksa yeşil renk 40 watt klasik akkor ampul alıp kullanın bu loş ışık verdiği için hayvanı rahatsız etmez. 24 saat yakabilirsin.
geldi ilaç şimdi ne kadar damlatayım ve agzını acmassa napayım

simdi gentagutu aldırdım az sonra gelicek eve hayvan agzını acmassa napayım ve gunde ne zaman ne kadar uygulamam lazım
Hayvanı 45 derece açıyla tutup günde 2 kere Ağzına 2 damla damlatın.

Ağzını açmazsa ruj sürer gibi sürün. Az miktarda olsa girer.

Yem yiyorsa yemine de damlatabilirsiniz.

İyileşene kadar devam edin. İyileştikten sonra da 3 gün daha kullanıp bırakın.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bruj sürer gibi uygulamada 3 damlaya çıkaralım. Bir kısmı akacak, 2 damlalık dozaja yakın olsun.

Bruj sürer gibi uygulamada 3 damlaya çıkaralım. Bir kısmı akacak, 2 damlalık dozaja yakın olsun.
Maalesef kurtaramadık vefat etti olay şöyle gentagut bitene kadar verdim hiç değisim olmadı son çare veterinere goturduk sabaha olmus buldum yapacak birşey yok artık kader

Başınız sağolsun. Tedaviye çalıştık ama kurtaramadık.

Geri