PhotonicInduction
Gümüş 2 Üye
SİZ AKVARYUMA GEÇİP SU ISITICI VE ISITMA LAMBASI ALDINIZ MI???Bu bı müddet idare edecektir 3-4 sene gibi kuru alanı üstüne yapicaksiniz demi cam kaç mm
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!SİZ AKVARYUMA GEÇİP SU ISITICI VE ISITMA LAMBASI ALDINIZ MI???Bu bı müddet idare edecektir 3-4 sene gibi kuru alanı üstüne yapicaksiniz demi cam kaç mm
SİZ AKVARYUMA GEÇİP SU ISITICI VE ISITMA LAMBASI ALDINIZ MI???
Akvaryum iyi buna suyu 31-32 cm su derinliği yaparsanız sobo 808c köşe filtre alın. Alt haznede elyaf üst haznede zeolite olsun.Ben 85*40*50h boyutunda 0.8mm cam kalınlığında bir akvaryum buldum.
Tamam bu ampul uygundur.Isıtıcı almadım akvaryum değişeceğim için. Isıtma lambasını hemen değiştim. 40 watt aldım yine ama reflektör değil. Rampa konusunda görüşünüzü almak isterim, akvaryumiçi rampa için. Şimdilik 85*40*50 veya 80*35*50 lik akvaryum alacağım ama gidip yerinde görüp karar vereceğim evdeki yerini de düşünerek. Bayram snrası gelmiş olur paylaşacağım zaten sizlerle de. Rampa için de fikrinizi söylerseniz hidince ona göre sipariş veririm.
İnsanlara yardımcı olmak istiyorsan kendi üslubuna dikkat et! kendi ayibina bak@byr
01100110 01110101 01100011 01101011 00100000 01111001 01101111 01110101
Maalesef dolap 85 cm e küçük olurmuş 80*35*50 ölçülerinde yeni bir akvaryum yaptırıyorum. Kuru alanı verdiğiniz örnekteki gibi yaptıracağım. Gittiğim dükkandaki adam 100wattlık yeterli olur dedi ama şimdi su miktarı artacak bu durumda dediğiniz 200wattlık alırım. Filtre detayları için çok teşekkürler. Önerinize uygun şekilde son halini paylaşacağım. Yemleri de aldım, keyifle yedilerAkvaryum iyi buna suyu 31-32 cm su derinliği yaparsanız sobo 808c köşe filtre alın. Alt haznede elyaf üst haznede zeolite olsun.
Su ısıtıcı ömürlük akvaryuma göre olsun. Eheim thermocontrol 200 watt, jbl protemp 200 watt gibi.
Ampulü iyi bulmuşsunuz softlar üretimden kalkalı çok oldu.
Şimdi araştırdım eheim ve jbl ısıtıcıları... aralarında acaip bir fiyat farkı var. Biri 1800tl civarı digeri sadece 300tl acaba gözden kaçırdığım birşey mi var diye sormak istedim?Maalesef dolap 85 cm e küçük olurmuş 80*35*50 ölçülerinde yeni bir akvaryum yaptırıyorum. Kuru alanı verdiğiniz örnekteki gibi yaptıracağım. Gittiğim dükkandaki adam 100wattlık yeterli olur dedi ama şimdi su miktarı artacak bu durumda dediğiniz 200wattlık alırım. Filtre detayları için çok teşekkürler. Önerinize uygun şekilde son halini paylaşacağım. Yemleri de aldım, keyifle yedilerbilgiler için tekrar çok teşekkürler Cem Bey.
Akvaryum siparişini verdim bayramdan snraya kaldı. Ben iç rampa ve kuru alan dedim ama yarın arayıp Cem bey ve sizin önerdiğiniz gibi yapılmasını söyleyeceğim. Ama bu konuda baya acemiyim... yani 80*35*50h olan akvaryum ne kadar agırlıkta bir kuru alan taşır bilemiyorum, yardımcı olursanız çok sevinrimTamam bu ampul uygundur.
Akvaryum yuksekliği en az 50cm olsun.
Rampa için 4 Parça cama ihtiyacınız var. Rampa, Kuru alan, Kuru alana destek olacak 2 cam parça.
2destek parçayı cama akvaryum slikonu ile yapıştırın. Daha sonrasında kuru alan camını 2 destek parçanın üstüne yapıştırın.
Daha sonrasında rampayı yapıştırın.
Akvaryumu aldıktan sonra ölçüler konusunda da yardımcı olabilirim. Slikon işlemini yapabilirseniz kedniniz yapın veya başka birisine yaptırın.
Ben kendim yaptım bu şekilde dayanıklı oldu. Akvaryum kırıldı kuru alan kırılmadı.
Ekli dosyayı görüntüle 12488
Markasız ısıtıcılar bile 400-500 TL iken JBL yi o paraya vermezler bence. Ürün sahte olabilir ya da sitede bir yanlışlık vardır.Şimdi araştırdım eheim ve jbl ısıtıcıları... aralarında acaip bir fiyat farkı var. Biri 1800tl civarı digeri sadece 300tl acaba gözden kaçırdığım birşey mi var diye sormak istedim?
Tamam kontrol edeceğim.Markasız ısıtıcılar bile 400-500 TL iken JBL yi o paraya vermezler bence. Ürün sahte olabilir ya da sitede bir yanlışlık vardır.
Atlantik marka ısıtıcı için ne düşünürsünüz? İyi midir?Tamam kontrol edeceğim.
Ben de bu işlerde yeniyim kendim kullanmadım ama Cem Bey başka bir konuda atlantik ısıtıcıdan uzak durulmasını tavsiye etmişti. Ben Tetra HT kullanıyorum. Sıcaklık kontrolü çok iyi gördüğüm kadarıyla.Atlantik marka ısıtıcı için ne düşünürsünüz? İyi midir?
hocam bende o siteden bakmıstım fakat ürün çok ucuz olunca içime kurt düştü şikayetvardan baktıgımda sahteymiş verdikleri adres eski tekrardan sizde bakabilirsinizŞimdi araştırdım eheim ve jbl ısıtıcıları... aralarında acaip bir fiyat farkı var. Biri 1800tl civarı digeri sadece 300tl acaba gözden kaçırdığım birşey mi var diye sormak istedim?
Çook teşekkürler bilgi için zaten çok acaio bi fiyattı..hocam bende o siteden bakmıstım fakat ürün çok ucuz olunca içime kurt düştü şikayetvardan baktıgımda sahteymiş verdikleri adres eski tekrardan sizde bakabilirsiniz