Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!
Stick yem olarak hangi markayı kullanıyorsunuz?

3 adet olsun dördüncü gammarusu da deneyin hayvan hazımsızlık çekmezse 4 adet devam edin.

Stick yem olarak hangi markayı kullanıyorsunuz?

3 adet olsun dördüncü gammarusu da deneyin hayvan hazımsızlık çekmezse 4 adet devam edin.
Sera P kullanıyorum. Tetra Reptomin Dr almıştım. Siz tarihi 2026 ve üstü ise kullanmayıp saklayın demiştiniz. Öyle yaptım. Başka tem de almalı mıyım Sera P ve Sera 1 dışında

6 cm kabuk boyuna kadar bu iki yem yeterli.

RaffyP yi 1 adet verin. Rahatsız olmazsa 1,5 yapabilirsiniz.

Merhabalar,
Kaplumbağam yaklaşık 4.5 cm acaba başka bir kaplumbağa daha almam sorun olur mu?

Emsal boyda olma kaydıyla alabilirsiniz. Ufak oldukları için uyum sağlama ihtimali yüksektir. Diğer taraftan maliyette iki katına çıkar.

Akvaryum en az 30 litre olmak üzere 50-60-80-100 ne kadar büyük alırsanız o kadar uzun süre gider.

Emsal boyda olma kaydıyla alabilirsiniz. Ufak oldukları için uyum sağlama ihtimali yüksektir. Diğer taraftan maliyette iki katına çıkar.

Akvaryum en az 30 litre olmak üzere 50-60-80-100 ne kadar büyük alırsanız o kadar uzun süre gider.
teşekkür ederim 🙏

Merhabalar kaplumbağam 4.5 cm ve bir kaç gündür çok iştahsız. Doğru düzgün yem yemiyor. Ne yapmalıyım hasta mı acaba? Bulunduğum şehirde su kaplumbağalarından anlayan uzman da yok

Su ısıtıcı ve ısıtma lambası var mı?

Yemler ne markaydı?

6 cm kabuk boyuna kadar protein ağırlıklı beslenirler. Sebze vermeyin o iki yem yeterli. Sabah stick yemi akşam gammarusu verin.

Su ısıtıcı ve ısıtma lambası önemli. Bunları temin edin. Hayvan enerjisini korumak için metabolizmasını yavaşlatmış. Risk bölgesinde üşütürse akciğer enfeksiyonuna çevirir. Metabolizmasını canlandırmak için ısıya ihtiyacı var.

Deep fix reptivit vitamin damla alın. Her gün bir damla ağzına damlatın. Açmazsa dik tutup 10-15 saniye arayla 2 damla ruj sürer gibi ağız çevresine sürün. Biraz öyle tutun ağız aralığından girsin.

Cem bey nasıl bir ısıtma alalım lambadan bağımsız mı olsun? Kaplumbağam 4.5 cm

6 cm kabuk boyuna kadar protein ağırlıklı beslenirler. Sebze vermeyin o iki yem yeterli. Sabah stick yemi akşam gammarusu verin.

Su ısıtıcı ve ısıtma lambası önemli. Bunları temin edin. Hayvan enerjisini korumak için metabolizmasını yavaşlatmış. Risk bölgesinde üşütürse akciğer enfeksiyonuna çevirir. Metabolizmasını canlandırmak için ısıya ihtiyacı var.

Deep fix reptivit vitamin damla alın. Her gün bir damla ağzına damlatın. Açmazsa dik tutup 10-15 saniye arayla 2 damla ruj sürer gibi ağız çevresine sürün. Biraz öyle tutun ağız aralığından girsin.
Çok teşekkür ederim

Cem Bey, su ısıtıcısı ve lambası nasıl olmalı ikisi birlikte mi ? Bir de akvaryum için önereceğiniz site vb var mıdır

Su ısıtıcı suda lamba kuru alanda olacak.

Bu konuda bilgi verdim.

Lamba evde varsa onu kullanın yoksa bunu alın.

Geri