Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Nerde yaşadığınızı, hayvanın kabuk boyu ve sağlık durumunu, sahiplenecek kişinin nasıl bir ortam hazırlaması gerektiğini yazarsanız daha güzel olur. Tek seferde tum bilgileri vereceğiniz icin sahiplenecek kişi de üst üste sorularla sizi boğmamış olur.doğaya bırakmak istemiyorum
Söylediğiniz ısıtıcı lamba filtre önerebilir misinizJel sürmeyin o kabuğu deforme ediyor.
Sistem uygun değilse hayvan akvaryumda durmak istemez. Su ısıtıcı, ısıtma lambası, kuru alan ve filtre olmalı. Sağlıklı gelişim için bol suda yüzmeli. Kabuk dengeli gelişmemiş. Arka tırnaklar haddinden fazla uzamış.
Hayvan yaşını bayağı almış. Kabuk çok kalın bir yapıda.
Sahiplendirmem gerekiyorJel sürmeyin o kabuğu deforme ediyor.
Sistem uygun değilse hayvan akvaryumda durmak istemez. Su ısıtıcı, ısıtma lambası, kuru alan ve filtre olmalı. Sağlıklı gelişim için bol suda yüzmeli. Kabuk dengeli gelişmemiş. Arka tırnaklar haddinden fazla uzamış.
Hayvan yaşını bayağı almış. Kabuk çok kalın bir yapıda.
Isıtıcı ekipmanların bide filtrenin linkini atarmısınızBu hayvanı kimse sahiplenmez.
Doğaya bırakırsanda yaşayamaz.
Büyük akvaryuma geçip ısıtıcı ekipmanları alın hayvan toparlar.
Hayvanı ne hale getirmişsin sonra sahiplendirmek istiyorsun. Bu hayvanın vebali de senin boynuna.
Global K2 Kbl061 52w E27 2700k Sarı A55 Halogen Kapsüllü Ampul - Fiyatı, Yorumları
Global K2 Kbl061 52w E27 2700k Sarı A55 Halogen Kapsüllü Ampul yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Eheim Jager 100W Thermocontrol Akvaryum Isıtıcı
Eheim Jager 100W Thermocontrol Akvaryum Isıtıcı en kaliteli ve uygun fiyatla atakanpetshop.com'da! Hızlı kargo ve güvenli alışveriş ayrıcalıklarıyla ihtiyaçlarınızı indirimli fiyatlarla karşılayın!
atakanpetshop.com![]()
Öncelikli olan büyük yüzme alanı, su ısıtıcısı ve ısıtma lambası.Filtre linki de atarmısınız
![]()
Jingye 6100F Şeffaf İç Filtre Beyaz 6W 500L/S
Jingye 6100F Şeffaf İç Filtre Beyaz 6W 500L/S en kaliteli ve uygun fiyatla atakanpetshop.com'da! Hızlı kargo ve güvenli alışveriş ayrıcalıklarıyla ihtiyaçlarınızı indirimli fiyatlarla karşılayın!atakanpetshop.com
![]()
Aqua Boutique Filtre Elyafı 100gr
Aqua Boutique Filtre Elyafı 100gr en kaliteli ve uygun fiyatla atakanpetshop.com'da! Hızlı kargo ve güvenli alışveriş ayrıcalıklarıyla ihtiyaçlarınızı indirimli fiyatlarla karşılayın!atakanpetshop.com
![]()
Sera Toxivec 100ml Su Düzenleyici
Sera Toxivec 100ml Su Düzenleyici en kaliteli ve uygun fiyatla atakanpetshop.com'da! Hızlı kargo ve güvenli alışveriş ayrıcalıklarıyla ihtiyaçlarınızı indirimli fiyatlarla karşılayın!atakanpetshop.com
Genel olarak kaplumbağalar için ömürlük akvaryuma geçene kadar gıda kapları uygun mudur? Biz başka bir başlık altında sohbet etmiştik benim akvaryum 25-26 litre direkt ömürlüke geçmek istiyorum çünkü alan olunca çabuk büyüyorlar ama yaptırmam biraz zaman alabilir, 120 litrelik gıda kabı sağlığını etkilemez derseniz ona geçireyim ben de yeni akvaryum alana kadar benimkinin kabuk boyu 13-14 cm 1 yaşını geçti120 Litre gıda kabı alın kuru alanı kendiniz uydurun.
Lamba ve ısıtıcı burada var.
Su ısıtıcı ve ısıtma lambası şart ekipman.
Su ısıtıcı ve ısıtma lambası şart ekipman yaz kış çalışır. Bu linkte satılıyor. Lamba olarak sadece armut şeklinde orta güçlü halojen normal ampul kullanıyoruz. Yazın 28 kışın 52Watt kullanabilirsiniz.
120 litre gıda kabı olur. Bu hem büyük hemde sağlığa zararlı değil.Genel olarak kaplumbağalar için ömürlük akvaryuma geçene kadar gıda kapları uygun mudur? Biz başka bir başlık altında sohbet etmiştik benim akvaryum 25-26 litre direkt ömürlüke geçmek istiyorum çünkü alan olunca çabuk büyüyorlar ama yaptırmam biraz zaman alabilir, 120 litrelik gıda kabı sağlığını etkilemez derseniz ona geçireyim ben de yeni akvaryum alana kadar benimkinin kabuk boyu 13-14 cm 1 yaşını geçti
Süper hemen bugün hallediyorum o zaman çok teşekkürler geçici ama iyi bir çözüm oldu120 litre gıda kabı olur. Bu hem büyük hemde sağlığa zararlı değil.
20cm civarında su basıncına çok rahat dayanıyor. Baya sağlam bendeki kırılma vs yok.
İçinde su dolu şekilde taşımayın hem akvaryumu hemde kabı.Süper hemen bugün hallediyorum o zaman çok teşekkürler geçici ama iyi bir çözüm oldu