Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Su kaplumbağası ve midye

dori_coco.

Bronz 5 Üye
Akvaryumum bana göre büyük sürekli taşıyıp temizleyemiyorum biraz gecikiyor geçenlerde de Midyenin akvaryumu temiz tuttuğu hakkında bi bilgi öğrendim midye ve su kaplumbağaları birlikte yaşar mı birbirlerine zarar verirler mi?

Midye serin su istiyor yazın su sıcaklığından çatlıyorlar.

Hayvanların yediğinde yem tozu salınıyorsa midyeler bundan faydalanır. Temizler.

Yalnız büyük kaplumbağalar rahat bırakmaz.

Midye akvaryumda gezinir uygun yer bulduğunda bir kısmını silis kuma gömer. Böyle yaparsa uygun yeri bulmuş demektir.

Ölürse kaplumbağalar açıp yer.

Midye serin su istiyor yazın su sıcaklığından çatlıyorlar.

Hayvanların yediğinde yem tozu salınıyorsa midyeler bundan faydalanır. Temizler.

Yalnız büyük kaplumbağalar rahat bırakmaz.

Midye akvaryumda gezinir uygun yer bulduğunda bir kısmını silis kuma gömer. Böyle yaparsa uygun yeri bulmuş demektir.

Ölürse kaplumbağalar açıp yer.
O zaman alamamam daha mantıklı çünkü kaplumbağaların suyu serin değil yazık olur hayvana

Öyle bende pişman oldum.

Birde iyi filtrasyon varsa hayvanların besleneceği oranda yiyecekte gelmiyor.

Geri