Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Suda uyku

Kacaktospik

Altın 5 Üye
Vücudu tamamen sudayken uyuması normal mi? Eskiden hep yüzeye yakın olsun diye koyduğum boruda burnu dışarda uyurdu.

Kumda uyurken görüyorum birkaç gündür

Cvp: Suda uyku

Bence bisikintiyok diye dusunuyorum cunku benimkiler suyun dibinde uyuyorlar.kumu bide eseleyip yer yapiyorlar ????benimkiler.

Hayvanlar büyüdükçe ciğerleri de gelişir, nefes tutma süreleri artar. Dipte uyumaya başlarlar ilk dönemler arada su yüzüne çıkıp nefes alıp tekrar inerler. Yaş ilerledikçe akşamdan sabaha kadar nefes almadan durabilirler.

Yine de onlar için esas olan rahat buldukları yerde uyumaktır. Bazıları tabanda bazıları da tüneğe tutunup uyurlar

Peki abi benimkiler kumu eseliyorlar yani yatak gibi yapiyorlar sonra yatiyorlar o kazdiklari yere sonrada elleriyle kumu sirtlarina atip biraz uyuyorlar bu normal mi?

O kuma gömülme reslere özgü davranış olmasada rahat ve kendini güvende hissettiği her davranış normaldir.

Anladim abi.kuma gomerek uyumakdan kendini zevk aliyor fistik abi .otekileri yapmiyor bak oyle.

Geri