Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Sunucu Değişimi

Akarakurt

Admin
Yönetici
Katılım
21 Eki 2007
Mesajlar
1,932
Herkese merhaba,

Birlikte çalışmış olduğumuz sunucu firmasına yapılan yoğun saldırılar sonucu sitemizin barındığı sunucu kullanılamaz ve veri kurtarılamaz duruma gelmiştir.

Dolayısıyla eski tarihteki bir yedeği kullanarak siteyi tekrar yayına soktuk.
Bu talihsiz olay sonucunda malesef bazı konular ve üyelikler silinmiş durumda.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Tekrar bir araya geldiğimiz için çok mutluyuz.

Özel teşekkür: Yardımlarını esirgemeyen ve tekrar yayına dönebilmemiz için zaman ve emeğini ortaya koyan @Shadow_Karus 'a teşekkür ederim.

Saygılarımla,
Ahmet Karakurt
 
  • Beğen
Tepkiler: cem
Sitenin tekrar gelmesine çok sevindim ekskligi insanı çaresiz hissettiriyor..Kaç gündür takipteydim acaba neden gitti diye neyse ki tekrar burada
 
Arkadaşlar bizden kaynaklı olmayan sıkıntıdan dolayı üzgünüz.

Adminimiz Ahmet beyin belirttiği üzere son dönem konularımız ne yazıkki gitti. Yakın dönem gelenlerin kayıtları da silinmiş olabilir. Tekrar üye olmanız gerekiyor.

Sorularınıza cevap verirken bazı konuları sıfırdan yazmam gerekecek bu da cevap verme süresini ne yazıkki uzatacak. Yoğun soru gelmesi durumunda önceliği acil olan konulara vereceğim. Bu yüzden geç cevap verme durumum olacak. Şimdiden kusura bakmayın. İyi forumlar!
 
Geri
Üst