Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Suratsızım büyüdü 7 cm oldu sizce sağlıklı mı büyüyor?

Dilan1903

Taç 2 Üye
mailto:/ZkplGo

mailto:/PkNgYv

mailto:/E8NZYn

mailto:/PkNgBN

mailto:/57XB7R

mailto:/9oAOgN

Evet resimleri attım sizce sağlıklı büyüyor mu kabuk altındaki kızarıklıklar neden var acaba?
Cinsiyetini ne zaman öğrenebilirim?
Raffy p ve l kullanıyorum ayriyetten reptomin de kullanıyorum agil bulamadım bulunca alıcam bunlar dışında almam gereken yem var mıdır şimdiden teşekkür ederim

Hayvanın göz ve kulakları sağlam kabuk yapısı da gayet güzel. Hiçbir sorun yok.

Alt bağadaki kızarıklık büyüme belirtisi kemik içindeki kılcal damarlar o rengi veriyor.

Raffy P'deki kırmızılar bitince sera mineral alırsın.

Bide kabuguna ne zaman devit sürmeye başlıyım kabuk yumuşasın atsın diye çok kaşınıyor

Yaş 10 cm kabuk boyuna doğru belli olur.

Devitlik işi yok. Plaka katmanlaşması yok. Kabuk ince yapıda seyrediyor. O kaşınma işini her zaman yapıyor. Sadece plaka atarken değil kabuk büyüdükçe de kaşıntı olur.

Cvp: Suratsızım büyüdü 7 cm oldu sizce sağlıklı mı büyüyor?

Dilan agil için n11'e bak atakanpetshop'ta 250 ml 14 TL

Geçen gün bizzat Atakan pet shopa gittim kendisinde yoktu gelcek dedi haftaya oraya yolum düşücek tekrar sorarım.
Cem bey bir de Yemleri +1 arttırıyım mı?

Hayvan büyüyor artırabilirsin. Enerjiyi hem harekete hem de büyümeye harcıyor.

Her cmde +1 arttırıcam o zaman ben
Raffy lyi 8 cm den sonra bırakcak mıyım öyle bir bilgi okumuştum

Raffy I hayvana küçük gelmeye başladığında bırakacaksın. Daha büyük yemlere yöneleceksin. Bunlar jbl energil, sera royal veya prodac tartafood big karides üzerinde big yazacak buna dikkat et. Bu üçünden birini alırsın. Ama son kullanma tarihi en az 1.5 sene olsun hayvan tek yemler 1000'lik kutuda satılıyor ancak biter.

Zaten şimdiden küçük geldiğini hissediyorum 8 cmde bırakırım ama 1 kutu 100 lük olduğu gibi duruyor o bitmez birine öylesine veririm artık.bunları raffy lyi kesince mi almalıyım

Evet herhangi birini alacaksın. Bunlar büyüktür elinle parçalayıp vereceksin.

Hepsini değil dimi içlerinden bitanesini alsam yeterli oluyor

Hangisini siz öneriyorsunuz 3 ünden ?

Prodac'ı ben kullanmadım. Berrak biliyor. Bu sadece karides diğer ikisinde her boy balıkta var. Royalda ham kül fazla çıkıyor. İçlerinde en irisi energil. Royale göre firesi az.

Bunlardan birini alacaksın.

Energil ve ya sera royal alırım içinde balıkta varmış iyi olur teşekkür ederim

Aldığında nasıl vereceğini anlatırım.

Tamam ben onun için tekrar yeni konu açarım sorarım çok teşekkür ederim.

Geri