Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

suratsızım sağlıklı mı?

Dilan1903

Taç 2 Üye
Umarım yükleyebilmişimdir sizce suratsızım sağlıklı mı?

mailto:/7MyAam

mailto:/gZ9XvR

mailto:/rZJEp7

mailto:/RoOQ4R

Sendeki hayvanda biraz pastel denilen gensel renk farkı var ama düşük oranda.

Göz kulaklar sağlam. Kabuğun şekli yapısı güzel yalnız arka kısımda biraz deforme var. Kabuk jeli kullandın mı yada kimyasal bulaşmış birşey değdi mi ?

O pastel yapıda dediginiz şey doğuştan olan birşey mi?
Bu siteye üye olmadan önce kabuk sertleştirici kullanıyordum ondan kaynaklı olabilir mi artık kullanmıyorum ne kadar zararlı olduğunun bilincindeyim artık. O düzelir mi ? Gerçi benim gözüme çarpan birşey yok ama siz daha iyi bilirsiniz

Evet doğuştan gelen birşey. Hatta kafasındaki sarılarda kırmızılık fazla olup kabukta desen farklılıkları olsaydı çok kıymetli olurdu.

Diğer türler konusunda kaplumbağa türleriyle ilgili bir konu yazmıştım. Orada bu yok ama pastel res var. Onun yanında bu hayvan normal kalıyor.

Kabuk sertleştiricinin kabuktaki etkisi bu. Örnek olarak resimden arkadaşlar faydalanabilir. Bu hayvan büyüyüp o plakaları atınca düzelir.

Teşekkür ederim genel olarak bi sorun yok anladığım kadarıyla

Diğer türler konusunda Kaplumbağa turleriyle ilgili bir konu yazmıştım dediniz onun linkini atarmısınız bana bulamadım da merak ettim incelemek istiyorum

mailto:/forum/konu-en-pahali-kaplumbaga-turleri-ve-diger-turler-resimli.html

Geri