Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Ok. bahsettiğin siteden sipariş vermeyi düşünüyorum. Balık konusuna gelince, benim balıklar için ayrı akvaryumum var. O zaman yem verirken filtreyi kapatmıştım. Akşama kadar öylece unutmuşum. Hayvanlar havasız kalmış, bir tanesi de ölmüş. Ben de atacağına kapluşlara vereyim dedim. En sonunda kılçığını da sudan çıkardım zaten. Yoksa ben de kıyamam tabi ki, onlar da can.cem' Alıntı:kum iri taneli beyaz quartz'a benzettim.
kumu juenden verdiğim linkten alırsın, güvenilir sitedir. piyasada markasız olanlardan satılır. bunlar oldukça kirlidir. kum en az 4 cm yüksekliğinde olsun. akvaryumunda yavaş yavaş büyüme zamanı geliyor. kumu ona göre fazla almanda fayda var. 150 tl üstü alım yaptığında kargo ücretsiz gelir. balık bölümünde de işine yarayan ürünlere bakarsın.
ersin, canlı balık ile besleme. jbl energil yem alıp ağızları ölçüsünde koparıp verirsin. içinde steril edilmiş ve kurutulmuş balık ve karides vardır. ayrıca forum olarak reslerin canlı balık ile beslenmesini o da can taşıdığı için tasvip etmiyoruz bunun yanında balığın kılçıklarının batması ve olası mantar ve diğer hastalıklar olasılığı da söz konusu. özellikle mantar gerek akvaryum gerekse kaplumbağalar için en sık
Ağustos' Alıntı:jbl energil öneririm balık ihtiyaçları için![]()
Ağustos' Alıntı:Kaplumbağaların balık ihtiyacı için jbl energil orda eksik yazmışım.. Kurutulmuş balıklar var içinde![]()
Eralka78' Alıntı:Akvaryumumdaki kum ne tür kum acaba?[video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=S1g-uKdUYaM[/video]
Eğer bu kum uygun değilse ben de silis kum sipariş edeceğim internetten. Çünkü 4-5 tane akvaryumcu gezdim ama bulamadım malesef.