Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Tatil planları :)

Cvp: Tatil planları :)

Elinize saglık :) Ben bir şey ögrenmek istiyorum hangi makine ile çekiyorsunuz fotografları acaba :)

Özlemişim resimlerini :) Çok güldüm :)

:) :) :) :) :) buyrun bekleriiz efendimmm .. :) ellerinize sağlık vallahi çok hoşuma gitti :) harika olmuş :) :)

Bu resmi çıkartıp ağustosun yanına yapıştırıcam :)

:D Benimkiler görmesin. Eğer jakuzi olduğunu öğrenirlerse kıyameti koparırlar. :D

Yogunluktan dolayi uzak kaldim biraz Emre ama konulari takipteyim anlasildigi gibi :D

Davet icin tesekkurler ama oyle kızlı erkekli jakuzilere izin veremem :D

az kaldi cinsiyetleri belli olsun erkek olani yollarim belki :)

Kızlı erkekli daha iyi olurdu ama polis falan basar allah korusun :133:

Ağustos 10 yıldır yalnız ablası.. O yüzden ne olursa olsun arkadaşlarına kapısı jakuzisi hep açık :)

yaşarcan hayvanın karşısına kuşlarda kullandığımız gibi bir ayna koyup bak tepkisi ne olacak. ilk başta anlamıyorlar. saldıracak mı çekilecek mi ?

Abi çok iyi bi fikir şuan ışığı kapalıda yarın deniyim ben onu.. Ama hayvan sıkıldı artık yalnızlıktan sanki

Geri