Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Teşekkür ederimSobo da 08
merhabalar bu makineye hangi yemi ve nasıl koymalıyız bilgi paylaşır mısınız rica etsemSobo da 08
cem bey merhaba, bu sobo hem makinesi pille çalışıyormuş. buna eş değer bir ürün var mı acaba fişle çalışan? çünkü şimdi bayram tatiline gidicez pil biter mi endişesi yaşamak istemiyorumYem makinalarında topak şekilli yemler takılmadan düşer. Buna uygun kaplumbağa yemlerinde omega one juvenile turtle sticks yemi ve sera carnivor yemi uygun olacaktır. Normal stick yemler bir noktada takılıyor.
Kaç gün gideceksiniz?cem bey merhaba, bu sobo hem makinesi pille çalışıyormuş. buna eş değer bir ürün var mı acaba fişle çalışan? çünkü şimdi bayram tatiline gidicez pil biter mi endişesi yaşamak istemiyorum
İyi bir makine alın. Gitmeden önce test edin sorun yapıyor mu. Adminin dediği gibi top şeklinde yemler daha iyi olur.1 hafta olmayacağım, yani şöyle bişeyde var sobo nun yorumlarını da okudum ya yemi çok atıyor ya da az atıyor. balıkları ölenler var. kaplumbağa için kullananı okumadım daha dayanıklı bizimkiler ama ne bileyim yine de tedirgin oluyor insan birşey olur diye
yani önerilen sobo varsa iyisi onu alayım sonuçta 1200 tl bandında bir cihaz çöp olacak bişeye o kadar para vermem istemem. iyi makina hangisi bilmiyorum sorun bu.İyi bir makine alın. Gitmeden önce test edin sorun yapıyor mu. Adminin dediği gibi top şeklinde yemler daha iyi olur.
Pil olarak alkalin pil alırsanız 1 hafta çalışır. Süper veya ultra alkalin gibi modeller de var onlara da bakabilirsiniz.
Merhaba pilin ekşi artı kutuplarina dikkat edin kapağında yazıyor. Aktif olunca 1 kere dönecektir.Merhabalar. Ben sobo marka aldim, yeni pil de taktim fakat ne ses geliyor ne birsey, calisip calismadigindan emin olamiyorum. Dün taktigim piller eski diye düşünerek yeni aldim simdi. Acaba calistigina dair ses isik vs oluyor mu normalde, mecbur 8 saat bekleyecegim, dogru mudur?
Yada üzerindeki tuşa basınca da calisiyorMerhaba pilin ekşi artı kutuplarina dikkat edin kapağında yazıyor. Aktif olunca 1 kere dönecektir.