melodimmmm
Bronz 3 Üye
arkadaşlar biz şile ye gidicez ama orda çok kağlumbağa var çimenliğe koysam tabi takip ederek öbür kaplumbağa ona zara verirmi ve kaplişim çimen yermi lütfen cevaplarınızı bekliyorum
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!tengrimountain' Alıntı:Ben güneşlendireceğim zamanlarda bahçeye salıyorum. Çimen veya karıncaya hiç dokunmuyorlar. Strese gireceğini de pek sanmıyorum.
Ancak çok dikkatli ol çünkü kaşla göz arası kayboluyorlar ve bulman çok çok zorlaşıyor. Biz kızarkadaşımla beraber çıkartıyoruz dışarıya ancak yoksa hepsini takip etmek imkansızlaşıyor, paylaşıyoruz kaplumbağalara gözcülüğü.
MissSevda' Alıntı:tengrimountain' Alıntı:Ben güneşlendireceğim zamanlarda bahçeye salıyorum. Çimen veya karıncaya hiç dokunmuyorlar. Strese gireceğini de pek sanmıyorum.
Ancak çok dikkatli ol çünkü kaşla göz arası kayboluyorlar ve bulman çok çok zorlaşıyor. Biz kızarkadaşımla beraber çıkartıyoruz dışarıya ancak yoksa hepsini takip etmek imkansızlaşıyor, paylaşıyoruz kaplumbağalara gözcülüğü.
öyle çikarmak yerine legene su doldurup içine kuru alan yapip öyle çikarmayi neden denemiyorsunuz..???
stres olduklari icin yeni bir ortam yerlerini aradiklari icin oyle yaparlar. Bu yuzden stres olur dedim.tengrimountain' Alıntı:MissSevda' Alıntı:tengrimountain' Alıntı:Ben güneşlendireceğim zamanlarda bahçeye salıyorum. Çimen veya karıncaya hiç dokunmuyorlar. Strese gireceğini de pek sanmıyorum.
öyle çikarmak yerine legene su doldurup içine kuru alan yapip öyle çikarmayi neden denemiyorsunuz..???
Denemediğimi kim söyledi, onu da yapıyorum. Ama leğenden sürekli olarak çıkmak istedikleri için bazen onbeşer dakikalığına çimlerde gezintiye bırakıyorum.