Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Tatillerde ne yapıyorsunuz?

Peewee

Bronz 5 Üye
Herkese merhaba, bir hafta evde olmayacağız ve akvaryumda kaplumbağalarımıza bakacak biri yok. Böyle durumlarda ne yapıyorsunuz? Su ısıtıcı, filtre, ısıtıcı ampul ve akvaryum olmadan bir hafta psikolojileri bozulmaz herhalde bir fanusta diye düşündüm ama deneyimli arkadaşlara sormak istedim. İki bebek kaplumbağamız var 5cm boylarında.

Herkese merhaba, bir hafta evde olmayacağız ve akvaryumda kaplumbağalarımıza bakacak biri yok. Böyle durumlarda ne yapıyorsunuz? Su ısıtıcı, filtre, ısıtıcı ampul ve akvaryum olmadan bir hafta psikolojileri bozulmaz herhalde bir fanusta diye düşündüm ama deneyimli arkadaşlara sormak istedim. İki bebek kaplumbağamız var 5cm boylarında.
Yavru kaplumbağaları evde bırakmayın. Açlığa fazla dayanıklı değiller.

Wifi kamera, Otomatik yem sistemleri de kullanılabilir. Yinede hayvanı 1 haftadan fazla tek bırakmayın.

Yavru kaplumbağaları evde bırakmayın. Açlığa fazla dayanıklı değiller.

Wifi kamera, Otomatik yem sistemleri de kullanılabilir. Yinede hayvanı 1 haftadan fazla tek bırakmayın.
Yok zaten birine bırakacağım bir hafta boyunca. Yem verme sorun değil. Sorun akvaryum ve ekipmanla veremeyecek olmam. Isıtıcı vs olmadan herhangi bir fanusta veya kapta dursalar sıkıntı olur mu diye sormak istedim. Alıstıkları ortamdan çıkmış olacaklar çünkü.

Geri