Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Tekrar Merhaba Arkadaşlar

Aslinda sikinti olmaz, durular yani pazarda falan 80 litrelik plastik kap satiliyor ondan alip onada koyabilirsiniz, yada 2 si 80 lige 1 i 60 liga seklinde

Bu akvaryum zaten ne yazikki omurluk degil buarada, amerikada bir disiye en az 350 litre au oneriyorlar , bizde imkanlar kisitlibdiye ben hayvan basi 150 litre minimum su hacmi olsun diyorum genelde, ustte biraktigin bosludur kumudur cikartinca

Durmazlar derken kaçmalarından bahsettim. Bu akvaryumda bile dun ilk kez oldu kuru alandan kacmis. Yine kaçar fırsatını buldugunda :( Ne yapicam bilemiyorum ki

Evdekiler de cok titizdir kaplumbaganin dolaştığını görse pek iyi olmaz

Cvp: Tekrar Merhaba Arkadaşlar

Uv lamba nerde var 60 tl ogrenebilir miyim bende yoksa az kalsin 150 tl veriyordum iyi ki konuya girmisim

Lambanin konumu 30 cm den ise 25 watt 20 cm ise 13 watt olani alin, ampullerin uclari disarda kalicak cunku, birde lambanin canagi kucukse 13 watt alin
http://m.gittigidiyor.com/urun/135291028
http://m.gittigidiyor.com/urun/135569376

eski model
mailto:/evcil-hayvan/exo-terra-repti-glo-13w-5-0-uvb-lamba-135291036?opi=131386919
mailto:/evcil-hayvan/exo-terra-kompact-florasan-26w-5-0-uvb-136472553
yeni model
mailto:/evcil-hayvan/exo-terra-reptile-uvb100-compact-13w-5-0-uvb-131386936
mailto:/evcil-hayvan/exo-terra-reptile-uvb100-compact-25w-5-0-uvb-135291028

Cvp: Tekrar Merhaba Arkadaşlar

Tabi ya gittigidiyor diye bi site var :)
Ben hepsini juenpetten karsilamaya calistigim icin
Tesekkur ederim biraz karli oldu bu

isim değişikliği 5.0 oldu uvb 100

Ama fiyat farkida varya, baska hicbir farki yok ozaman ? Cok sacma yani yenisini almak

Geri