Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet aynen öyle ya ..aslında musluklardan 1 tanesi bozuk sanırsam değiştirdim in ve out kısmındakileri gene aynı sey oldu.Neyseki gönderecekler.Bu arada iç ve dış filtre'nin farkını gözlerimle görünce daha bir iyi anlaşılıyormuş))
evet kullanmaya başladığında o kadar rahat edeceksin ki keşke önceden alsaymışım diyeceksin. temizlik akvaryumun en sıkıntılı süreci. dış filtrede bu olay ortadan kalkıyor.
tabi uygun filtre malzemeleriyle desteklersen filtre temizliğide ayları buluyor.
Musluklar geldi taktım sorunsuz çalışıyor çok şükür)) Valla 2 gün oldu ben simdiden iyiki almışım diyorum.Konu hakkında bütçe sıkıntısı çekenler bi sefer versinler parayı zorlansınlar ama değeceğine eminim...
Haydi hayırlı olsun Orçun. Gerçekten şu musluk işi canımı sıkmıştı benimde. Bu kadar ürün içinden sana ayıplısı denk gelince üzülmüştüm. İçim rahatladı. Tekrar hem sana hem hayvanlara hayırlısı olsun
Teşekkür ederim .Umarım bundan sonra sorunsuz bir şekilde yaşarız. benimde ilk göz ağrım o kadar begendim ettim arastırdım kısmet böyle birşey işte) Neyseki halloldu
iyi işin hallolmasına sevindim. elemanlarında duyarlı olması güzel davranış. bir aylık süre geçsin o zaman faydasını daha iyi anlayacaksın.
hayırlı olsun.