FarukŞentürk
Bronz 5 Üye
Bu bölümdeki konuları ve mesajları okudum gördüğüm kadarıyla tetra fiyat performans olarak tavsiye ediliyor ancak ufak bir farkla sera almak daha mantıklı gibi geldi. Camının daha kuvvetli olduğu ve aşırı ısınmaya karşı otomatik kapatma mekanizması olduğu yazılmış.
Sizce hangisi alınmalı 250lt akvaryum için.
Not:Neden bi marka 200 üyle diğer markanın 300'ünü karşılaştırıyorsun diyenler için ürün modeline göre açıklama kısmındaki değerlere bakarak 2 modelin 250lt için uygun olduğu yazdığı için bu şekilde konu açtım.
Sizce hangisi alınmalı 250lt akvaryum için.
Not:Neden bi marka 200 üyle diğer markanın 300'ünü karşılaştırıyorsun diyenler için ürün modeline göre açıklama kısmındaki değerlere bakarak 2 modelin 250lt için uygun olduğu yazdığı için bu şekilde konu açtım.
Tetra HT 200 - 200W Akvaryum Isıtıcısı
Tetra HT 200 - 200W Akvaryum Isıtıcısı en kaliteli ve uygun fiyatla atakanpetshop.com'da! Hızlı kargo ve güvenli alışveriş ayrıcalıklarıyla ihtiyaçlarınızı indirimli fiyatlarla karşılayın!
atakanpetshop.com
Sera Delta Akvaryum Isıtıcısı 300W
Sera Delta Akvaryum Isıtıcısı 300W en kaliteli ve uygun fiyatla atakanpetshop.com'da! Hızlı kargo ve güvenli alışveriş ayrıcalıklarıyla ihtiyaçlarınızı indirimli fiyatlarla karşılayın!
atakanpetshop.com