Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Tetra TecDış Filtre EX 700 L

dgsylmz

Bronz 4 Üye
Arkadaşlar merhaba herkese. Haftasonu el yapımı dış filtrem silikonların arasından sızdırma yapmış.Evdekiler zamanında farketmeseydi evi su basacaktı zor kurtardık :) Biraz araştırdım " Tetra Tec New Model Akvaryum Dış Filtre EX 700 L " bayağı iyi görünüyor fiyatı da çok fazla değil. Benim anlamadığım ve yardım istediğim konu ise şu; kullanan arkadaşlar memnun mu önerilir mi ya da dezavantajı var mı ?

Birde şöyle bir sorun var. İnternette fiyatlar 150 liradan başlıyor 250 liraya kadar çıkan siteler var. Fiyat bu kadar farklıyken ucuz olana güvenebilir miyim? Şimdiden teşekkür ederim :)

Bende ex 600 var. Memnunum. İki sene oluyor artık. Tabi eheime göre biraz debi düştü ama normal. Bugüne kadarda herhangi bir sorun yaşamadım. Eheim de kullanıyorum, tabiki onunla kıyaslamam.

Juen pet market çok uyguna satıyor ve kaliteli . Ben ex 600 kullanıyorum ve çok memnunum . 0 ses var . Ex 700 de oyledir . Ama aldığınız modelin " new " olmasına dikkat edin . Eski model ex 700 de sızdırma sorunu vardı .

Cvp: Tetra TecDış Filtre EX 700 L

bendede lifetech 835 var dış filtre acaba kalite olarak nasıl bilgi alabilirmiyim? saatte 1000l diyor

Söylediğiniz markayı ilk kez duydum . Bilen arkadaşlar varsa yardımcı olur

Bence internetten almayin eminonunde nerdeyse 120-130 tl ucuza bulunuyo ben tetra ex 1200 u 200 tlye kadar indirttim mesela

Juende fiyat 190 lira gittigidiyor da 150 lira iste sıkıntı burda. Dediginiz gibi NEW yazanda sorun olmuyormus. Eski uretimde bazilari du sizdirmis sanirim. Anladigim kadariyla urun iyi peki fiyat işini çözelim bir de :)

Gititgidiyor da ne derece gülvenli bilemem ama juen pet daha güvenilir geliyor bana . Garantili olarak gönderiliyor ve bir sorun çıktığında arayabileceğiniz bir numara var . Bence juen pet den alın .

ankarada bir petshopda 160 liraya buldum pazarlık etsen dahada iner. ben 210 liraya aldım. sen hangi şehirdesin? buradanda duyurulur valla almak isteyene vereyim adresi. tüm ürünleri uyguna veriyor.

bu arada bende alalı 1 ay kadar oldu çok memnunum. ayrıca o new meselesini bende araştrdım. new yazan çinde üretiliyormuş. bendekinin menşei almanya. sızdırma sorunu yaşamadım. gayet iyi hiç ses yok. çekim gücü çok güzel. su ilk günkü gibi berrak. yem kalıntısı daha sudan süzülüp yere düşmeden topluyor.

önce akvaryum kaç litre veya kaç litre su var. tetranın iki ayrı fabrikada üretilen ürünü var. "tetra ex" yazan çindeki fabrikasından geliyor. "tetratec ex" yazan almanyadaki fabrikadan gelme ve her ikisinde de new yazanı alacaksın.

barcelona41' Alıntı:
bendede lifetech 835 var dış filtre acaba kalite olarak nasıl bilgi alabilirmiyim? saatte 1000l diyor
bu jebonun malı ses konusunda şikayetler gelmiş. orta sınıf bir filtredir. bu linkte sese karşı çözüm bilgisi yer alıyor.

http://www.akvaryumforum.com/forum/akvaryum-ekipmanlari-49/36917-lifetech-jebo-tikirti-problemi-ve-cozumu.htm
otuz.com'da bu konuda ürün özelliklerinde açıklama verilmiş.
mailto:/product_info.php?products_id=29802

100 litre akvaryumum. 80 litre falan su var aşağı yukarı. yalnız bu artık ufak gelmeye başlıyor. Yaza kadar 250-300 litrelik bir akvaryuma geçmeyi planlıyorum. Bu arada Ankara'da yaşıyorum dediğiniz yere bakabilirim tarif ederseniz.

New modelini bende kullanıyorum. Gerçekten çok iyi ve sessiz, çok bulanık bir suyu bile 3-4 saatte tertemiz yapıyor diyebilirim. Ben 180 liraya almıştım

taymur ankara tıpın karşısında 129 Sokak 1/A Demirlibahçe-Mamak / ANKARA 0312 320 49 04

diğerlerine bu linkten bakabilirsin.
https://www.google.com.tr/search?q=taymur+akvaryum+ankara&rlz=1C1ASAC_enTR462TR477&oq=taymu&aqs=chrome.2.69i57j0l5.7665j0j8&sourceid=chrome&espv=210&es_sm=122&ie=UTF-8#es_sm=122&espv=210&q=akvaryum+imalat%C3%A7%C4%B1lar%C4%B1+ankara

ben taymurda bunu yaptırdım. rodajlı, saclar, çelik sac ve kapakta yaptırmıştım. bu sebeple biraz pahalıya geldi.
mailto:/forum/Konu-akvaryumun-son-hali--8910.html

Ancak 250-300 lt akvaryuma geçme durumu varsa bu ex700 ona yetmez. Hem ısıtıcı hem filtre değişir.

Bende onu soracaktim. O zaman akvaryum buyurse 700 degilde 1200 mu yeter ?

Bende onu soracaktim. O zaman akvaryum buyurse 700 degilde 1200 mu yeter ?

evet o zaman 1200 alacaksın. burada debiyi düşüren başlıca etken içine koyacağın filtre malzemelerinin fazlalığı. bu çekim gücünü etkiliyor.

Akvaryum o ebata gelirse Eheim 2217 olanıda alternatif olarak düşünmeli. Ex1200 ise tetrada uygun olan.

Cok tesekkurler tavsiyeleriniz icin sagolun.

Cok tesekkurler tavsiyeleriniz icin sagolun.

Geri