Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Tetratex ex 600 temizligi

mertcanerdinc

Taç 2 Üye
Merhaba arkadaslar . Ex 600 alali yaklasik 1 ay oldu . Artik temizleme vakti geldi . Ama nasil yapacagimi pek bilmiyorum . Su gecisini saglayan borulari nasil temizlerim ? Birde malzemeler arasinda elyafi temizledikten sonra tekrar kullanabilir miyim ?

Cvp: Tetratex ex 600 temizligi

Cem abi 1200'ün temizliğini bahsetmiş Mertcan. Uyumlu olabilirler model farkı var sadece bak derim.
mailto:/forum/Konu-tetratec-ex-1200-filtre-temizlemesi.html

sadece sepet fazlalığı var diye biliyorum. elyaf çok kirlenmişse uğraştığına değmez. en iyisi yenisini takmaktır. bu arada temizleme yaparken duşakabin içine gir. bir kenara da gazeteleri ser yıkadığını oraya koy. üstüne kirli bir şey giy varsa mayo en iyisi üstün başında batıyor. borular için jbl'nin bir fırçası var ben onu kullanıyorum. ama bir arkadaşımız bir miktar elyafı bir uçtan koyup musluğa taktıktan sonra basınçlı su verip diğer taraftan kirle birlikte elyafı çıkarttırmıştı. ama fazla koyma içinde tıkanmasın.

Evet Emin ürün aynı. Biri 3 diğeri 4 sepetli ve sistem aynı.

Elyafları yenilemen gerekiyor Mertcan. Boru temizliği ya özel fırça ile yada basınçlı su ile olur. Diğer malzemeleri ihmal etme. Temizliğe gerek olacak kadar kirlendi mi?

Uedek elyaf biyolojik sungerim var . Elyafi yenilerim o zaman . Borulari temizleyecek fircam yok artik basincli su ile yaparim . Evet Emre abi kirlenmis . Borular pislenmis . Temiz suyun aktigi fiskiyenin deliklerinin etrafinda az da olsa pislik var . Temizleme zamani gelmis sanirim

Kirlenme varsa temizliği yap Mertcan. Filtreyi açınca durumu daha net görürsün. Baktın içi fazla kirli çıkmadı temizliği iki aya çıkartırsın.

Geri