Nur Yeliz
Bronz 2 Üye
Tükürük bezleri yok kuru alanda yiyemezler yemlerini hep suya atmanız lazimCem bey stick yemleri suya atsak yerlermi genelde kuru alana koyuyorum pek yemiyor
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Tükürük bezleri yok kuru alanda yiyemezler yemlerini hep suya atmanız lazimCem bey stick yemleri suya atsak yerlermi genelde kuru alana koyuyorum pek yemiyor
Eczaneden gentagut göz damlası alın sabah akşam 10-15 saniye arayla ikişer damla gözlerine damlatın kuru yerde 25-30 dakika bekletin.
Ayrıca 1 hafta boyunca her gün sabah akşam ilk vereceğiniz stick yemine 1 damla damlatıp suda hemen önüne atın yesin.
Göz kapakları şeffaftır. Gözü kapalı ikende çevredeki hareketleri algılarlar.
Aldım cem bey şimdi 1:15 saniye arayla ikişer damla damlattım yemesini de hiçbir sıkıntı yok sadece ışığın altına geçip oturup gözlerini kapatıyor suyun içinde de gözlerini kapatıyor bazen gözü kapalı yürüyor
Teşekkür ederim Cem bey Allah razı olsun göz damlası işe yaradı kıpır kıpır artık yalnız şuan başka bi sorunum var olduğum bölgede kurutulmuş karides bulamıyorum napcam bilmiyorum şimdilik hamsi veriyorum buzluya atmıştım onlar içinEczaneden gentagut göz damlası alın sabah akşam 10-15 saniye arayla ikişer damla gözlerine damlatın kuru yerde 25-30 dakika bekletin.
Ayrıca 1 hafta boyunca her gün sabah akşam ilk vereceğiniz stick yemine 1 damla damlatıp suda hemen önüne atın yesin.
Göz kapakları şeffaftır. Gözü kapalı ikende çevredeki hareketleri algılarlar.
Gammarus yemler piyasada bulunmuyor. Internetten almanız lazım.Teşekkür ederim Cem bey Allah razı olsun göz damlası işe yaradı kıpır kıpır artık yalnız şuan başka bi sorunum var olduğum bölgede kurutulmuş karides bulamıyorum napcam bilmiyorum şimdilik hamsi veriyorum buzluya atmıştım onlar için
Teşekkür ederim Cem bey bugüne kadar ne dediyseniz yaptım göz damlası okadsr iyi geldi ki kıpır kıpır şimdiYemleri netten alın. Hem taze hemde çeşit çoktur.
Genelde atakan petshoptan alışveriş yapıyoruz. Nispeten ucuz oluyor.
Gammarusta sera tetra ve dajana markalardan birinin gammarusunu alın.
Teşekkür ederim Cem bey bugüne kadar ne dediyseniz yaptım göz damlası okadsr iyi geldi ki kıpır kıpır şimdi
Ama bir sorun var Cem bey suda durmak istemiyor sürekli taşa çıkıp duruyor gece gündüz taşın üstünden alıp suya bırakıyorum çırpına çırpına gidip tekrar tırmanıyor ne derdi var anlamadım