Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Tüketici Hakları

errhan

Gümüş 5 Üye
Katılım
29 Kas 2008
Mesajlar
126
Arkadaşlar bi konuda fikir ve tecrübelerınızden faydalanmam lazım.. yalaşık 3 ay önce bi cep telefonu aldım ve aldığım günden beri şarj olma problemı yaşıyodu.. 3 defa servise şarj olmadığı için verdim ve en son verdiğimde 1 ay onceydi bugn teslım aldım.. 3 ayda telefonumu toplasak 1 ay anca kullanmışımdır.. benım sorum şue.. okuduğum kadarıyla aynı sebepten 3 defa garantıye giden bi cihaz ya deişim ya ürün bedelinin iadesi ya ücretsiz tamiri yada tamiri oranında indirim haklarını doğuruyo.. bende tüketici haklarına başvurup paramı gerı almak istiyorum.. bu konuda net bi bilgisi olan veya tecrubesi olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim.. şimdidien teşekkürler..
 
Benimde bildigim 3.den sonra yenisini alabiliyorsunuz.Başvurabilirsiniz diyorum ben.
 
Ben şu anda yenısını almak ıstesem zaten kvk verıo bana ama ben artık paramı gerı ıstıorum.. para ıade edılırmı acaba bu durumda onu merak edıyorum
 
Konuyu taşıyorum.
Lütfen doğru yerlere konu açın
 
Bildiğim kadarıyla 1 ay içinde bozulursa geri verebiliyorsunuz
 
Geri
Üst