Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

ust kabuk turunculasmasi

Cvp: ust kabuk turunculasmasi

yukarıda önerdiğim markalardan birini bulup alman yerinde olur. açık ürünlerin bir sakıncası da parazit yumurtası taşıma olasılığıdır. bu akvaryuma yayılma dışında hayvanın sindirim sisteminde asalak olarak yaşayabilir ve zarar verebilir. bu riskleri göz önüne alırsan hiç vermemen yerinde olacaktır.

sera, jbl, tropical ve tetra markaların dışına çıkma. türkiyede kalite bazında en iyi markalar bunlar.

tetra aldım diğerlerini de araştırayım o zaman

tetranın iki ürünü vardır biri gammarus diğeri reptomindir. tropical kurutulmuş yem konusunda geniş yelpazeye sahiptir. jbl 'nin, gammarusu (schildkrötefutter) ve probaby'si (küçük gammarus) hariç diğer yemleri sert yemlerdir. 6 cm kabuk boyunu geçtiğinde verilir. seranın yemleri her dönem verilir.

reptomin benim aldığım bilgiler için teşekkürler :)

cem' Alıntı:
tetranın iki ürünü vardır biri gammarus diğeri reptomindir. tropical kurutulmuş yem konusunda geniş yelpazeye sahiptir. jbl 'nin, gammarusu (schildkrötefutter) ve probaby'si (küçük gammarus) hariç diğer yemleri sert yemlerdir. 6 cm kabuk boyunu geçtiğinde verilir. seranın yemleri her dönem verilir.

Cem jbl için bahsettiğin ilk ürün sadece gammarus değil, bu karışık kaplumbağa yemi. Gammarus bu. Belki farketmemişsindir.
mailto:/urun_detay.aspx?urn=11853&ad=jbl-gammarus-kaplumbaga-yemi-250-ml&kat=153
Gene jbl de yavrular için yosun içeriği olan protein olanı çok yüksek olmayan rugil yemde var.
mailto:/urun_detay.aspx?urn=11855&ad=jbl-rugil-stick-kaplumbaga-yemi-100-ml&kat=153

Almak isteyenler için ilave olsun.

yok o gammarusa dikkat etmemiştim. rugili unutmuşum. kullanmadığım için aklıma gelmedi. evet bu yemleri de dahil edelim.

Çeşit çok bu markada, normaldır. Benim raffy I olana alternatif önerdiğim tetra ve jbl olanların ismi doğrudan gammarus olanlar.

Geri