Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

uva lamba için 35w çok mu ?

hayır daha elime geçmedi büyük ihtimalle yarın en geç öbür gün geçer elime geçtiginde fotoğraf koysam anlaşılır mı acaba ? bide kıskaçlı lamba istedim benimki de max 40w ürün elime geçince fotoğraf koyarım inşallah sorun olmaz

Cvp: uva lamba için 35w çok mu ?

fiyatı gayet uygun ben petshoptan 60 w'lığı 30 tl'ye almıştım. 1 ay dayandı. sonra coss.

cem' Alıntı:
fiyatı gayet uygun ben petshoptan 60 w'lığı 30 tl'ye almıştım. 1 ay dayandı. sonra coss.

evet fiyatı bana da uygun geldi fakat boşu boşuna da almış olmak istemem doğrusu . gezdiğim petshopların sadece birinde bulabildim ama sizin önerdiğiniz yemleri de almak istiyordum onları bulamadım bende hepsini bir alayım diye internetten aldım . lafı çok uzatmışım kusura bakmayın

Cvp: RE: uva lamba için 35w çok mu ?

flora11' Alıntı:
hayır daha elime geçmedi büyük ihtimalle yarın en geç öbür gün geçer elime geçtiginde fotoğraf koysam anlaşılır mı acaba ? bide kıskaçlı lamba istedim benimki de max 40w ürün elime geçince fotoğraf koyarım inşallah sorun olmaz

Link verdiğiniz lamba akkor telli olan, ama genede resim eklediğinizde bakarız.

Kıskaçlı lamba max 40w ise ampul değişikliği yaparsanız bunu tavsiye ederim.
mailto:/urun_detay.aspx?kat=158&urn=13208

Ben Emre Bey'in dediği lambadan aldım gayet memnunum.

anladım o zaman lamba elime geçince ben bir bakayım eğer ışığı çok rahatsız etmeyecek gibiyse kullanırım size de resim eklerim eğer rahatsız edecekse yapacak bir şey yok önerdiğiniz lambayı alırım teşekkürler

Geri