yagmur2023
Bronz 4 Üye
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Aslinda boyle bi seramik duy buldum. Bu ampul hem isitici hem uvB. Mantikli geldi.8 cmden büyükler forumda denildigi gibi lamba bulamiyorum uygunsa alicam mandali da hallederim bi sekilde
Bu uvb değil sadece ısıtıcı. Reflektorlu ısıtıcı lamba kullabmiyoruz hayvani yakıyor.Aslinda boyle bi seramik duy buldum. Bu ampul hem isitici hem uvB. Mantikli geldi. Ekli dosyayı görüntüle 10287
Tesekkur ederim. Duy iyi mi peki?Bu uvb değil sadece ısıtıcı. Reflektorlu ısıtıcı lamba kullabmiyoruz hayvani yakıyor.
Lamba konu Bu konuda bilgi verdim.
Tesekkur ederim. Duy iyi mi peki?
Ben bulamadim bi turlu kac aydir ariyorum ama yok internette de bulamadimMandallı masa lambasının metal canaklı seramik duylu olanı var ondan alabilirsiniz. Çarşıdan alırsanız 150tl ye bulabilirsiniz.
Aliexpresste var ama fiyatı 1000TL. Masa lambası uygun bir seçenek ama artık gelmiyor gelenlerde plastik oluyor. Yinede dükkanlarda tek tük olabilir. İkinci el olarakta bakababilirsiniz.Ben bulamadim bi turlu kac aydir ariyorum ama yok internette de bulamadim
Linkini atabilir misinizAliexpresste var ama fiyatı 1000TL. Masa lambası uygun bir seçenek ama artık gelmiyor gelenlerde plastik oluyor. Yinede dükkanlarda tek tük olabilir. İkinci el olarakta bakababilirsiniz.