Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

uyku

talent

Bronz 5 Üye
kırmızı yanaklı yavru su kaplumbağam hün içinde her zaman en karanlık yere çekilip uyumaya çalışıyor geceleri ben kendim yatmadan önce ışığı kapatıyorum ve ben yatnadan önce yatıyo uyandığımda ise uyuyo oluyor her gün neredeyse 9-10 saat zaten uyuyor gün içindede lambanın ışığının en gelmediği yere, plastik kabında bulunan deniz kabuğunun yanında gözlerini kapatıyor nedeni nedir ?

kırmızı yanaklı yavru su kaplumbağam hün içinde her zaman en karanlık yere çekilip uyumaya çalışıyor geceleri ben kendim yatmadan önce ışığı kapatıyorum ve ben yatnadan önce yatıyo uyandığımda ise uyuyo oluyor her gün neredeyse 9-10 saat zaten uyuyor gün içindede lambanın ışığının en gelmediği yere, plastik kabında bulunan deniz kabuğunun yanında gözlerini kapatıyor nedeni nedir ?
Profil fotografınızdan görüldüğü üzere plastik ölüm kabına besliyorsunuz akvaryum ve gerekli ekipmanları almanız gerekiyor

Profil fotografınızdan görüldüğü üzere plastik ölüm kabına besliyorsunuz akvaryum ve gerekli ekipmanları almanız gerekiy

Profil fotografınızdan görüldüğü üzere plastik ölüm kabına besliyorsunuz akvaryum ve gerekli ekipmanları almanız gerekiyor
evet maalesef, ilk aldığımda bilgim yoktu pet shopcuyla konustugumda bu kapla yaşasa sıkıntı olur mu dedim olmaz dedi ondan aldım en yakın zamanda akvaryuma geçeceğim.

Petshopları dinlemeyin. Hayvan için iyi olanı söylemez sadece kendi kazancına bakar. Bu hayvanın satışı zaten yasak.

Bize petshopun bilgilerini verin şikayet edelim.

Geri