Merhaba arkadaşlar,
Akvaryumum 65 x 32 x 50 ebatında 104 litrelik ama tabiki full hacim kullanamıyorum suan 70 litre civarı su oldugunu tahmin ediyorum. Akvaryum için baya bir yere bakmama ragmen silis kum bulamadım. 1 tane kücük petshopta vardı ama 2 paket varmıs yani 2 kilo oda yetmeyecegı icin beyaz kuardz kum aldım 10 kilo aldım dibi komple kapladı ama bidahaki su degisiminde 5 kilo daha eklicem( diger alacagım seyler icin bütcem bu kadarına yetti simidlik) kac cm oldugunu tam bilmiyorum ama 25-30cm uzunlugunda bir mango kökü aldım. Ve filitre olarakda bu linkteki iç filitreyi aldım mailto:/?urun-13428-Asian-Star-FH-1903-3-Hazneli-Akvaryum-ic-Filtre-1500L-H.html Kuru alanı kendim cd kabından yaptım daha sonra akvaryuma kayıt ve kuşak ekletince tepeye camdan kuru alan yaptırcam.
Akvaryum hakkında görüş ve önerlinerinizi bekliyorum
Bu önceki akvaryumum;
mailto:/2qbxh00.jpg
Buda yeni akvaryumum;
mailto:/k2h4k1.jpg
mailto:/beaiwl.jpg
mailto:/vx2iac.jpg
mailto:/eas4d4.jpg
mailto:/302sx0m.jpg
mailto:/2re7jgk.jpg
mailto:/mi2bnq.jpg
mailto:/21n0fg9.jpg
Sanırım biraz fazla resim yükledim kusuruma bakmayın artık
Sheldon daha hiç kuru alana çıkmadı ama sanırım alışma evresinde. Akvaryum salonda duruyor çok kullanmıyoruz salonu rahatsız edilmemiş olacak kolay alışır diye ümit ediyorum.
aradaki resimler neden gözükmedi anlamadım
Akvaryumum 65 x 32 x 50 ebatında 104 litrelik ama tabiki full hacim kullanamıyorum suan 70 litre civarı su oldugunu tahmin ediyorum. Akvaryum için baya bir yere bakmama ragmen silis kum bulamadım. 1 tane kücük petshopta vardı ama 2 paket varmıs yani 2 kilo oda yetmeyecegı icin beyaz kuardz kum aldım 10 kilo aldım dibi komple kapladı ama bidahaki su degisiminde 5 kilo daha eklicem( diger alacagım seyler icin bütcem bu kadarına yetti simidlik) kac cm oldugunu tam bilmiyorum ama 25-30cm uzunlugunda bir mango kökü aldım. Ve filitre olarakda bu linkteki iç filitreyi aldım mailto:/?urun-13428-Asian-Star-FH-1903-3-Hazneli-Akvaryum-ic-Filtre-1500L-H.html Kuru alanı kendim cd kabından yaptım daha sonra akvaryuma kayıt ve kuşak ekletince tepeye camdan kuru alan yaptırcam.
Akvaryum hakkında görüş ve önerlinerinizi bekliyorum
Bu önceki akvaryumum;
mailto:/2qbxh00.jpg
Buda yeni akvaryumum;
mailto:/k2h4k1.jpg
mailto:/beaiwl.jpg
mailto:/vx2iac.jpg
mailto:/eas4d4.jpg
mailto:/302sx0m.jpg
mailto:/2re7jgk.jpg
mailto:/mi2bnq.jpg
mailto:/21n0fg9.jpg