Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

vantuzu cikariyor

Cvp: vantuzu cikariyor

2 sene oldu öyle fazla araştırmadım bunlara yaptığım gibi yaşam alanları vs. ama ısıtıcı eksikti bi.ağzından kan gelerek öldü 5 6 saat boyunca geldi vetenire götürdüm ilaç verdi ama işe yaramadı sonra öldü işte.8 9 cm vardı o büyüktü bunlara göre.

Benimkileri alallı 2 ay felan oldu bana yeni yeni alıştılar daha :D az önce yem.vermeye gittim üst üste banaa ulasmaya calışıyolr yemi verince suratıma baKmıyolar cünkü biz=yem hasta kapluslar ürkek oluyor gercekten :)

Basın saolsun cag3 :(

ecem kafayı vantuza taktıysa kurtuluşu yok inşallah kaçmak için basamak niyetine kullanmaz. üzerinde yosunlanma var mı ? bu sebeple de dişleyebilirler.

Yosunlanma yok. Kacis icin basamak olucagini sanmam. Ama guneslenirken kafasini vantuza koyuyor.

Bu arada dislemiyo. Eliyle.vantuzu cikariyo.

Ecem hic belli olmaz herseyi basamak olarak kullanabiliyorlar dikkar et bence :D

Vantuz ısındığı için hoşuna gidiyor olabilir. Lamba ısısının geldiği vantuz mu Ecem?

Hala kuru alanı düsürüyomu Ecem :ff: yoksa artık bıkıp yapmıyomu..

Geri