Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

veteriner hekime gittik

Cvp: veteriner hekime gittik

Evet söyledim domestosu. Diğer kaplumbağanda böyle bir sorun var mı diye sordu bende hayır dedim.Uzun süre düşündü.Hayır dışkılarında sorun yok.Hayır mineral yem yok.Burada satılmadığı için almadım zaten internetten almam yasak.Sipariş veririm ben pet shopa yarın getirir.Elimden yiyiyolar.Sadece deviti mi süreyim?2 hafta sürüp yemine damlatayım mı demek istedin abi?Normalde 4-5 gibi uyuyolar.lakin gece uyurken annemler kalın perdeler var güneşliğin üstüne çekiyolar.En az 10 dan önce açılmıyo.Bu akşam madem öyle çekmeyiz.Abi zaten veterinerden geldik hemen akvaryumun suyunu ve malzemeleri temizledim.Makineden sarı çıkmış.Sanırım camlar renkli bir de.Hepsini iyice yıkadım temizledim.Desen veya poşetir abi ben göremedim.Bantta olabilir.Sularını değiştirirken kaldırıyordum kaldırmayım mı şimdi?

Bu sistemde bende kış uykusuna yatırmanın zor olacağını düşünüyorum.
Delikler yumuşamaya bağlı olabilir. Sende ısıtıcı zaten yok muydu? Hayvanlar soğuktamı duruyordu? Hayvanlar hastalıktan kurtulamadı bir türlü. Suyu kesinlikle sürekli steril tut. Bu hayvana haftada bir kez mineral bir kesde calcil yem ver. Ayrıca Cem in dediği agilide temin et. Bunuda haftada bir kez ver. Devitleri bu yemlerden başka günlerde ver.

Cem sorduğun rampadaki beyazlık: Burcu kuru alanı tülbentle sarmıştı ya onun deseni.
Burcu bu şekilde kuru alan kuru olmaz hep ıslak olur, Hayvanlar alt kabuklarınıda kurutmak isterler sürekli ıslak kalan tülbentte ışık vurmasıyla çok sağlıklı olmaya bilir, tek katmı kalınlığı nekadar?

deviti, iki hafta ikişer kez yeme; üst kabuk için ara ara uygulama yap hayvan sürekli çıkıp üşümesin. sen dayın ile görüşte yemde vereyim. o da tam zamanında gitmiş.

Bu akşam veya yarın akşam gelir. Hemen sorucam Cem abi
Evet vardı ama bozuldu yeni bozuldu Emre abi. Zaten delikleri gördükten sonra kabuk yumuşamış dedi.
Neslihan abla evet tek kat oraya taş yapıştırmayı düşünüyodum. Emre abininkisi gibi döşücem. Yarın döşerim.

Burcu senin birde 3. hayvan vardi onun durumu nasil buarada

Sansar ı mı diyorsun?
Maalesef müdale etmeme izin vermediler. Ölüme terk etmişler :( :(

Geri