Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Vitamin neler

ramazan efe

Platin 5 Üye
Merhaba kaplumbağalarıma yemleri hariç ek meyve sebze gibi şeyler vermek istiyorum

5.7 cm falan ikiside ama havuç vermiştim direk yediler ikiside yemek için can atıyorlardı

Hangi meyve sebzeleri vermem lazım ve bunların kaplumbağalara vitaminleri neler ? Yani mesela havuç deri dökümünü fazlalaştırıyor gibi yada mesela marul su ihtiyaçlarını gideriyor gibi olumlu ve olumsuz sonuçlarını söyler misiniz

Birde hangi meyve sebzeler vereyim

Bu da fotoğraf

Ekli dosyalar

• IMG_20250201_115019.jpg
    IMG_20250201_115019.jpg
    2.1 MB · Görüntüleme: 9
Merhaba kaplumbağalarıma yemleri hariç ek meyve sebze gibi şeyler vermek istiyorum

5.7 cm falan ikiside ama havuç vermiştim direk yediler ikiside yemek için can atıyorlardı

Hangi meyve sebzeleri vermem lazım ve bunların kaplumbağalara vitaminleri neler ? Yani mesela havuç deri dökümünü fazlalaştırıyor gibi yada mesela marul su ihtiyaçlarını gideriyor gibi olumlu ve olumsuz sonuçlarını söyler misiniz

Birde hangi meyve sebzeler vereyim
Formda detaylı olarak bakabilirsiniz beslenme konusuna bakarsanız orada detaylı olarak neyin zaralı ve faydalı olduğunu iletmişler

Aslında şimdi baktım ama cem abi bazılarını yedirme diyor onu fikrinni alsam daha iyi olur

Marul kıvırcığın körpe yapraklarından ver. Bu kalsiyum ihtiva eder. Kışın verilecek fazla birşey yok çoğu hormonlu.

Geri