Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!olivia-peter' Alıntı:Ilk resim de selam vermis bidecok guzeller,
Herkesin farkli bir cins arayipta bulamadigi bugunlerde cok hos oldu resimler![]()
Razorback musk denilen cins mi?
Saglikli omurler..
Reinhard' Alıntı:olivia-peter' Alıntı:Ilk resim de selam vermis bidecok guzeller,
Herkesin farkli bir cins arayipta bulamadigi bugunlerde cok hos oldu resimler![]()
Razorback musk denilen cins mi?
Saglikli omurler..
Sternotherus odoratus tam olarak cinsievet benim icinde bir ilk evltlarim gibi oldular simdiden
baya pahliya mal oldu benim icinde maalesef ama herseyine deger
![]()
Reinhard' Alıntı:2 tne dünyalar tatlisi musk kaplumbagam
mailto:/351a9fm.jpg
mailto:/2i0xd1l.jpg
mailto:/vignbo.jpg
mailto:/2gu04t4.jpg
cem' Alıntı:tatlı sıpalar, iyiki bizimkilerin kafası bu kadar büyük değil yoksa zor yem dayanırdı. kabuklarda spor araba kaportası gibi aerodinamik özelliğe sahip. :smile:
burak malesef yurtdışında satılıyor.
Gercektende cok yiyorlar kan kurduyla besliyorum kafa büyüklüklerinin 3 kati kadar yemekle kalmiyor dipte hla yem ariyorlarcem' Alıntı:tatlı sıpalar, iyiki bizimkilerin kafası bu kadar büyük değil yoksa zor yem dayanırdı. kabuklarda spor araba kaportası gibi aerodinamik özelliğe sahip. :smile:
burak malesef yurtdışında satılıyor.
Reinhard' Alıntı:Gercektende cok yiyorlar kan kurduyla besliyorum kafa büyüklüklerinin 3 kati kadar yemekle kalmiyor dipte hla yem ariyorlarcem' Alıntı:tatlı sıpalar, iyiki bizimkilerin kafası bu kadar büyük değil yoksa zor yem dayanırdı. kabuklarda spor araba kaportası gibi aerodinamik özelliğe sahip. :smile:
burak malesef yurtdışında satılıyor.fakat sudan ciktiklarini cok görmedim blik gibi bir tür
kabuklari yuvarlak olucak büyüyünce sanirim
evet maalesef Türkiye de bu türlerden yok ben hep res ve türevi gödrdüm.
Eger imitasyon plastik bitki bulursam alicam baska türlü bas edilmeyecekler cünkücem' Alıntı:biraz önce bir amerikan sitesine baktım orada da muzdaripler bu konuda. bitkileri haşat ediyorlarmış. hatta bir kaç tanesi ormana gidip harıl harıl kurt ve solucan aradıklarını söylemiş. geneli stick yemden ziyade canlı ve kurutulmuş yemle beslediğini anlatmış. kökten sökülenleri çıkarıp çubuk siliconla kuruduktan sonra yapıştırabilirsin çabuk sertleşir. az kullanıldığı için salınımı fazla olmaz. yinede sökmeye devam edecekler. ben reslerde de uğraşıyorum şimdilik ortam sakin. daha çok yapraklara meyil etmişler. hayvanlara marul at o ihtiyaçla mı yoksa yuva yapma derdiyle mi yolduklarını anlarsın.
Siz soyledikten sonra dikkat ettim evet ninja kaplumbagalar gibiKapluştron' Alıntı:Gözlerinin etrafındaki çizgiler ve renkleri nedeniyle ninjaya benzettim bençok şirinler maşallah uzun ve sağlıklı ömürler dilerim.