PhotonicInduction
Elmas 3 Üye
Bazıları ince dandik oluyor bendekini zorlasam kıramam çok sağlam. Izgaranın delikleri büyük hayvan kafasını sokup sıkışabilir.
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Bizimkinin kafası büyük, ızgara deliklerine girmiyor ama canı sıkıldığında duvarlara tırmanıp etrafa bakınıyor. O yüzden pleksi koyacağım.Bazıları ince dandik oluyor bendekini zorlasam kıramam çok sağlam. Izgaranın delikleri büyük hayvan kafasını sokup sıkışabilir.
Cem Bey benim ayni akvaryumda iki kaplumbağam ayni zamanda akciğer enfeksiyonu olmustu 2 3 hafta once bu konu halkinda sizden bilgi aldim konustuk fakat 4 5 gun once yemek yiyip yuzmeleri duzeldi bi sıkıntıları yokdu nolur nolmaz die ben damlaya devam ettim aynı şekilde davrandım cam açmadım ısıları düsürmedim sabah 3 damla genta öğlen reptivit aksam 3 damla daha genta fakat bu 1 2 gundur yine yan güzme ve yemek yememe başladı neyi yanlis yaptim anlayamadım tam duzeldiler baya karidesler iştahli iştahli yediler yine ayni oldular bu sefer yukariya bakip agiz acma vs yok hafif hafif aralayip agizlarini nefes alıyolar bu durum icin yapabilicegim basla bir sey var mi acabaÜzerine pvc paspas tutturun.
Yüzerken yan yüzüyorlar Cem Bey ısılarımız sizin belirttiginiz gibi su 28 29 du 30 32 arasına cikardim kuru alanda neredeyse 32 34 isi lambasiyla kapluslarin arasi 22 23 cmBir yere tutunarak mı yan duruyorlar yoksa su ortasında yada bir yere tutunmadan yüzerken mi?
İlacı ve vitamini bırakın.
Birkaç dakika haşlanmış kıyma parçası deneyin.
3 gün takip edin.
Sistemde ekipmanlar uygun ısıda değil mi?