Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Yan yüzme

Tamam da hangisi fotoğraf atıp güç değerini yazın.
Halojen armut ampul 53w normalde 46w olmasi lazim ama hicbi yerde eski tip ampul bulamiyorum bunlari bile köydeki evden söküp getirdim yanmamalarina tabiki dikkat ediyorum şuan baktim en az bi 20 23 cm yukarida zaten daha yeni koymuyorum 6 7 aydir bu isigin altindalar ben yine kaplumbağadan bilgi vermek istiyorum halsiz iştahı kapandı daha once elime aldigimda kacip giden hayvan öylece yatıyo anlayamadigim bir şekilde su isiticimda bi sıkıntı var gibi çalışıyo fakat su istedigim derece gelmiyo ilk once o sorunu halledicem ihtiyacim olan baska bir sey varsa lutfen soylemekden cekinmeyin tesekkur ederim

52 Watt 23 cm mesafeden uygun. 15cm mesafeden bu yaz sıcağında hayvanı yakabilir.

Lamba olsun olmasın esintiye maruz bırakmayın.

Ya siz esinti diyince aklima geldi şimdi bende diyorum acaba su isiticim mi çalismiyo geçen 1 hafta köye gittim ablam yemlerini verdi o ara camım aralıktı hep yağmurlu geçti o 1 hafta muhtemelen ondan üşüttü ama iyileşir dimi daha öncede olmuşdu diğerinde ilk aldigim zaman kışa denk geldi ekipmanım yoktu gentagut ve hizlica ekipman alarak halletmiştim bu ölümcül olmaz umarım toparlar

Geri