Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Yardim edin ne olursunuz

Tamam kendiniz için hakkınızı helal edebilirsiniz tabi ama hayvan için bunu yapamazsınız.

O sizden bağımsız bir candı ve ona 7 sene eziyet edildi.
Evet hayvanlarimin uzerinde ki veballeri buyuk ve bunun acisini yine ben cekmek zorundayim. Su an sadece 2 guzel kedim kaldi onlara en iyi sekilde bakmayi o kadar istiyorum ki. Once evdeydiler, annemi tuyleri rahatsiz ediyor diye bodrum kattayiz kapimizin onune alan yapti orada bakiyoruz mecburen. Bir kere eve almayi basardim zorla da olsa, iyi bakiyordum da ama iste bahaneler tukenmez yine ayni yere aldi, hayvanlarin temiz hava almasi gerek evde olurler dedigi icin bu sefer eve almak icin direnmedim, yine birsey olursa bu sefer bu yukle gercekten basa cikamam. Bilmiyorum beni anliyor musunuz bunlar sadece bir kaci ama yine de artik ne yapicam bilmiyorum. Su an tek dusunebildigim denizim.

Sahiplendirin kediyi bari ailenizin elinde eziyet görmesin sevebilirsiniz ama aileniz yüzünden onun hayatı biter

Evet hayvanlarimin uzerinde ki veballeri buyuk ve bunun acisini yine ben cekmek zorundayim. Su an sadece 2 guzel kedim kaldi onlara en iyi sekilde bakmayi o kadar istiyorum ki. Once evdeydiler, annemi tuyleri rahatsiz ediyor diye bodrum kattayiz kapimizin onune alan yapti orada bakiyoruz mecburen. Bir kere eve almayi basardim zorla da olsa, iyi bakiyordum da ama iste bahaneler tukenmez yine ayni yere aldi, hayvanlarin temiz hava almasi gerek evde olurler dedigi icin bu sefer eve almak icin direnmedim, yine birsey olursa bu sefer bu yukle gercekten basa cikamam. Bilmiyorum beni anliyor musunuz bunlar sadece bir kaci ama yine de artik ne yapicam bilmiyorum. Su an tek dusunebildigim denizim.
Siz hayırdır hayvan sahiplenip öldürme çetesi misiniz? Ev hayvanat bahçesine dönmüş bütün hayvanlar eziyet çekiyor.

Allahta sizin belanızı versin.

Siz hayırdır hayvan sahiplenip öldürme çetesi misiniz? Ev hayvanat bahçesine dönmüş bütün hayvanlar eziyet çekiyor.

Allahta sizin belanızı versin.
Evet cok fazla hayvanim oldu suan en buyuk uzuntum de bu zaten keske daha guzel bir yuvalari olsaydi, keske bilincli bir aileleri olsaydi da bize gelmeselerdi. Allah zaten belamizi vermis ki bunun acisini her yasimda ben cektim.

Evet cok fazla hayvanim oldu suan en buyuk uzuntum de bu zaten keske daha guzel bir yuvalari olsaydi, keske bilincli bir aileleri olsaydi da bize gelmeselerdi. Allah zaten belamizi vermis ki bunun acisini her yasimda ben cektim.
Bu acımı hiç unutamayacağımı biliyorum. Ailemin bana sorumluluğu doğru öğretmediği gibi hep kendim çabaladım ama elimden gelen daha fazlası olmadı maalesef. Olurda bir zaman sonra, bir can bakmayı istersem, bilinçli, bilgili ve elimden ne geliyorsa çabalamak için uğraşacağım sadece. Ailem gibi çocuğuma sorumluluk nedir bilmeden, bir can alıp sürpriz yapıp, öylece bırakmayacağım. Yine de yardım etmeye çalıştığınız için çok teşekkür ederim.

Kayıplar her zaman üzücüdür. Ama bu gösterdiğimiz çaba ile deneyim, tecrübe ve sorumluluk kazandırır. Bir sonraki hayvana bakarken daha bilinçli hareket ederiz.

Tekrar başınız sağ olsun!

Geri