Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!plastik evet , şimdilik sıkıntı yaratmadıBu arada lamba çanagı plastik mi?
Hangi siteden aldınız?
Kaçma işine mutlaka çözüm bulun. Genta uygulamaya devam edin. İki gözü de kapandı mı?plastik evet , şimdilik sıkıntı yaratmadı
atlayan hayvan dipte takılıyor son zamanlarda aynı zamanda tek göz olan bu. Diğer ikisine göre küçük gelmeye başladı gözüme. Diğerleri büyüdü de bu aynı kaldı gibi. Kumlarda eşelenip duruyor. Gözü artık iltihaptan mı yoksa komple çıkık mı anlayamadım. Göz kapağı oynuyor ama gözünün üstü kabuk gibi oldu
gentagut uygulamaya devam ediyorum acaba teramisin kreme mi geçsem tereddütte kaldım. bir çözümde geçici olarak küçük kabına alıp orda diğerleri buna bulaşmadan tek başına mı beslesem
Ekli dosyayı görüntüle 12505
yok sadece tek gözü, diğer gözü arada boş bakıyor ama sonra toparlıyor. Teşekkürler bilgi içinKaçma işine mutlaka çözüm bulun. Genta uygulamaya devam edin. İki gözü de kapandı mı?
Merhaba, kuru alanın linkini paylaşmanız mümkün mü acaba?İyi forumlar,
Son durumu paylaşıyorum
Süsleri kaldırdım, kum ekledim, ampulu daha yukarı çektim
Platformu ekledim keyifli şekilde üstünde takılıyorlar
4 çeşit yeme geçtim
Akvaryumu hafta da bir komple boşaltıp süngerle silip yeniden dolduruyorum 2 günde bir de su azaltıp su ekliyorum
Kum ekleyince nasıl yapıcam orası biraz soru işareti oldu
Gözü hasta olan halen iyileşmedi. Onunda son durumu ekte.
Eksik birşeyim varsa bilgilendirirseniz sevinirim
O kuru alan uygun değil hayvan kaçıyor.Merhaba, kuru alanın linkini paylaşmanız mümkün mü acaba?
Merhaba, kuru alanın linkini paylaşmanız mümkün mü acaba?
Daha önce kuru alan olarak lav taşı vardı. Onu çıkardım kendim kuru alan yapmaya çalıştım. Malzemeleri aldım vs akvaryum silikonuyla aşağıdaki fotoğraftaki gibi ayaklı bir rampa yaptım. Ama su değişiminde ayaklar rampadan ayrıldı zaten çok sağlam olmamıştı. Şu an akvaryumda kuru alan yok, iki gündür kapluşumu ara ara bir kaba çıkarıyorum kuru alan gibi durması için ancak bir an önce çözmem lazım bu meseleyi. Son fotoğraftaki gibi vantuzları rampaya iple bağlayıp silikonlamayı düşünüyorum. Farklı bir öneriniz var mı acaba? 50x18x30h ölçülerinde akvaryum.O kuru alan uygun değil hayvan kaçıyor.
Akvaryum ölçüleri nedir? Yarımcı olayım.
Zemine oturmasında sıkıntı yoktu aslında, kuma sokmuştum vantuzlar da çok sağlam tutuyor ama kirlendiği için yıkamak istedim, çıkarırken ayaklar rampadan ayrıldı. Akvaryum silikonuyla yapıştırmıştım rampanın iki parçasını da aynı silikonla yapıştırdım ama ayaklar çok sağlam olmadığı için ayrıldı sanırım tuttuğu yer inceydi fotoğrafını da ekledim şimdi. Vantuzları direkt yaptığım rampaya silikonlasam olur mu acaba?Güzel olmuş ama zemine sabitlemek için o 4 ayağı birlestirseniz altı kare olacak şekilde öyle zemine oturur bide sanırım o kuru alan yeşil şey yerine PVC paspas var onu kullanabilirsiniz kuru alan boruları PVC su borusuyla yaptın bide silikon hangisi akvaryum silikonumu normal silikon zehirler bide kaçış payı olack 20-30cm kuru alan örneklerine bı bakın
Lütfen sus artıkGüzel olmuş ama zemine sabitlemek için o 4 ayağı birlestirseniz altı kare olacak şekilde öyle zemine oturur bide sanırım o kuru alan yeşil şey yerine PVC paspas var onu kullanabilirsiniz kuru alan boruları PVC su borusuyla yaptın bide silikon hangisi akvaryum silikonumu normal silikon zehirler bide kaçış payı olack 20-30cm kuru alan örneklerine bı bakın