Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Yaş kaç arkadaşlar

RE: yş kç arkadşlar

27 yaşındayım.

Bu arada yazılarınızda daha güzel Türkçe kullanır ve yazım kurallarına dikkat ederseniz sevinirim. Dilin yozlaşması gerçekten rahatsız edici bir durum. Bizim zamanımızda da kötüydü ama şimdiki genç arkadaşlara bakınca durumun eskiyi arattığını görüyorum.
 
RE: yş kç arkadşlar

Üyemizin yaşı biraz ufak olduğu için yazım konusunda çok da üstüne gitmemek lazım tabi ki ama güzel Türkçe konusu önemli ve dikkat edilmesi gereken bir şey gerçekten. Duyarlılığınız için teşekkür ederim.

Konuyla ilgili daha önce yapılan bir anket de vardı orayı da inceleyebilirsiniz merakınızı gidermesi açısından :)

Link koyuyorum buyrun.
mailto:/forum/showthread.php?tid=769
 
Pek de öyle sayılmaz aslında üyelerin çoğunluğu 12-18 yaş arasında. Hemen hemen ona yakında 18-25 yaşlarında üyeler var. Daha büyük üyelerimizin sayısı oldukça az gençlere göre.
 
Sevgili Melodim, site kurallarını okumanı rica ediyorum ; mailto:/forum/showthread.php?tid=16
Lütfen Türkçe'nin kullanımına ve argo kullanmamaya özen göster :) Hem biz seni daha iyi anlayabiliriz hemde alışman ve iletişimimiz daha kolay olur.

Bayanların yaşı sorulmazmış bahanesinin arkasına saklanmamda bir sakınca varmı ? :D
 
Gereksiz mesajlar silinmiştir.Özel konuşmalar lütfen özel mesaj yoluyla yapalım :)
 
Bendim o gereksiz mesaj yazan :D gerçi pek gereksiz sayilmazdi. Herkes yasini söylüyor
 
Su varki herkes kendi yasını söylüyor baskalarının yasına karısmıyor:)
 
Üyelerin yönetimdekiler hakkında herhangi bir bilgi vermesi hoş değil.Biz zaten gerektiğinde gerekli bilgileri veriyoruz.Daha fazlası da kimseyi ilgilendirmez.(tüm forum dahil)

Konuya lütfen devam.Mesaj silmek istemiyorum.Bu konu uzamasın,kimsede bizi boşu boşuna araştırmasın :)
 
bu yaş konusu çok gereksiz görüle bilir ama aslında üzerinde durulması gereken bir konu.Bu konu üzerine yıllarını vermiş büyüklerimiz bazen en iyisini kendilerinin bildiğini sanabilirler.Bu işe yeni merak salmış büyüklerimizde (40- (üzeri) yaş arasından bahsediyorum) internetyoluyla değilde bilen birilerine sormayı tercih ederler. açıkçası bunun nedenini bende pek fazla bilmiyorum ama genelde hep böyle oluyor :)
 
Geri
Üst