furkangiller
Bronz 5 Üye
Arkadaşlar akvaryum yapacaktım ama havanın aşırı soğuk olmasından dolayı havaların ısınacağı zamanlar yapmaya karar verdim. Şimdilik 32x32x35 civarında akvaryumum var. Onu dekore ediyorum yavaş yavaş. İşte görüntüler:
mailto:/1j/k/vm9mn.jpg
mailto:/1j/k/vm9tg.jpg
Haftasonu ısıtıcı alacağım.
Silis kum da almayı düşünüyordum ama akvaryum küçük olduğundan dolayı büyük akvaryumu yaptığımda almaya karar verdim.
Bir tanede taş var. Geçen sene almıştım onu koyacağım içine falan saklanırlar diye.
Bir tanede kuş yuvası benzeri tahta birşey var onu koyacağım.
Eksiklerim nelerdir ?
Şuanda eksik dediklerim:
Mango Kökü,Silis kum, Büyük akvaryum, Isıtıcı. Ama bu hafta sonu tamamlayacağım inşallah
Bu yaptığım ilk akvaryumum olduğundan dolayı biraz dandik. Silikonlar falan camcı yamuk kestiği için böyle silikonlamak zorunda kalmıştım
Zaten geçici akvaryum bu 
mailto:/1j/k/vm9mn.jpg
mailto:/1j/k/vm9tg.jpg
Haftasonu ısıtıcı alacağım.
Silis kum da almayı düşünüyordum ama akvaryum küçük olduğundan dolayı büyük akvaryumu yaptığımda almaya karar verdim.
Bir tanede taş var. Geçen sene almıştım onu koyacağım içine falan saklanırlar diye.
Bir tanede kuş yuvası benzeri tahta birşey var onu koyacağım.
Eksiklerim nelerdir ?
Şuanda eksik dediklerim:
Mango Kökü,Silis kum, Büyük akvaryum, Isıtıcı. Ama bu hafta sonu tamamlayacağım inşallah
Bu yaptığım ilk akvaryumum olduğundan dolayı biraz dandik. Silikonlar falan camcı yamuk kestiği için böyle silikonlamak zorunda kalmıştım