melihaltunisikk
Yeni Üye
Daha önce hiç kaplumbağa beslememiş birisi olarak elime sahiplendirme yoluyla 2 aylık bir su kaplumbağası geldi,fakat akvaryumu çok küçük ve kuru alanı neredeyse yok denecek kadar az,maliyetleri minimumda tutup hayvanın gelececeğini ve gelişimi çok önemsediğim için düzgün bir habitat içerisinde yaşamasını ve elimden geldiğince doğal bir şekilde büyümesini istiyorum.
Bu konu hakkında her türlü önerinizi bekliyorum.
Yavrumuz henüz bozuk para büyülüğünde.
Mevcut habitatı çok küçük ve şuanlık 50-75 litrelik bir akvaryum düşünüyorum.Kendim yaptırmayı ve bütçeyi minimalize etmeyi hedefliyorum durumum pek yeterli değil şuanlık.
Kahverengi talaş gibi olan başlangıç yemlerinden kullanıyorum şuanlık bir problem yok.
İç filtrem var onu temin ettim.
Akvaryumu yaptıktan sonra bir adacık/rampa ve üstüne uv ampulu olacak şeklinde devam edeceğim.
Şuanlık geçici olarak herhangi bir öneriniz varsa açığım.
Teşekkürler.
Bu konu hakkında her türlü önerinizi bekliyorum.
Yavrumuz henüz bozuk para büyülüğünde.
Mevcut habitatı çok küçük ve şuanlık 50-75 litrelik bir akvaryum düşünüyorum.Kendim yaptırmayı ve bütçeyi minimalize etmeyi hedefliyorum durumum pek yeterli değil şuanlık.
Kahverengi talaş gibi olan başlangıç yemlerinden kullanıyorum şuanlık bir problem yok.
İç filtrem var onu temin ettim.
Akvaryumu yaptıktan sonra bir adacık/rampa ve üstüne uv ampulu olacak şeklinde devam edeceğim.
Şuanlık geçici olarak herhangi bir öneriniz varsa açığım.
Teşekkürler.