45 daha mantıklı bence yaklaşık 30cm su derinliği olurYukseklik 30 olmax kacarlar 40cm yapin 25su derinligi 15cm kuru alan yüksekliği.
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!45 daha mantıklı bence yaklaşık 30cm su derinliği olurYukseklik 30 olmax kacarlar 40cm yapin 25su derinligi 15cm kuru alan yüksekliği.
çalışma masası olabilir belki ama net birşey söyleyemem, @cem bey den fikir alabilirseniz daha iyi olur.Hayır yok ama bir de onu alamam
Bu kadar masraf çıkacağını hiç tahmin etmedim. Çalışma masası var onun üzerine koyarım olmazsa
Gentagut gerekli mi sizce. Daha bulamadım olmazsa genta alacağımHayvanların kabuk yapıları güzel yüzünü gördüğümde göz ve kulaklar sağlam.
Hiç o tarz bi mobilyam da yok. Hiç olmadı yere koyarım yapacak bir şey yok. İdare etsinler okadarÇalışma masasi olmayabilir. Cok saglam birseyin ustune koyun. Ben cekmece dolabinin üstüne koydum akvaryum sehpasindan daha sağlam
Yerden soğuk yerler ama zaten su ısıtıcısı kullanacaksınız.Hiç o tarz bi mobilyam da yok. Hiç olmadı yere koyarım yapacak bir şey yok. İdare etsinler okadar
Yani yazın da okadar üşümezler sanırım. Yaz bitimine doğru su ısıtıcı alabilirim. Şimdilik ısıtıcı lamba, filtre alsam yeterli olur sanırımYerden soğuk yerler ama zaten su ısıtıcısı kullanacaksınız.
Evet lamba ve filtreyi simdi alsaniz yeterli olur. Hava 40 derece burda ondan su isiticiy çıkardım ben ama sonbahara dogru takacağım.Yani yazın da okadar üşümezler sanırım. Yaz bitimine doğru su ısıtıcı alabilirim. Şimdilik ısıtıcı lamba, filtre alsam yeterli olur sanırım
Burda da 36 derece civarında. Gece 26 derece fln oluyor. Aynen ağustos ortasında almaya çalışırımEvet lamba ve filtreyi simdi alsaniz yeterli olur. Hava 40 derece burda ondan su isiticiy çıkardım ben ama sonbahara dogru takacağım.