Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Yavru su kaplumbağası

Erkanbegen

Yeni Üye
Yavru su kaplumbağası aldım alalı 4,5 gün oldu su derecesi 28.,29 derece yapıyorum ama yemek yemiyor nedeni ne olabilir

Foruma hoşgeldiniz.

Su ısısını kendiniz mi ayarlıyorsunuz yoksa su ısıtıcı mı kullanıyorsunuz?

Sistemde başka ne ekipmanlar mevcut?

Isıtma lambası da olacak bu en elzem malzeme. Bunu acilen temin edin. Kuru alanı da var değil mi?

Bu durumda hayvan akciğer enfeksiyonu geçiriyor olabilir. Eczaneden gentagut göz damlası alın sabah akşam 45 derece açıyla tutup ağzına ikişer damla damlatın. Açmazsa dik tutup 10-15 saniye arayla ikişer damla ruj sürer gibi ağız çevresine sürün bir iki dakika öyle tutun ağız aralığından girsin.

Vitamin damla da iyi olur. Deep fix reptivit vitamin damla alın bunu her gün 1 damla ağzına damlatın.

Kıyma parçası deneyin kaynayan suya bir parça atın. Birkaç dakika sonra çıkarıp soğutup verin. Bu iştahsızlıkta son çare.

Lamba konusunda burada bilgi verdim.

Geri