amazingvoltaa
As 3 Üye
yemleri bitti ogluma ne alayim suan
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Kabuk boyu kaç cm?yemleri bitti ogluma ne alayim suan
hic bilmiyorum foto atayimKabuk boyu kaç cm?
soyle cok buyuk degil
Gammarus kurutulmus karides yaniGammarus alın. Dajana gammarus sticks alın. Bir de tropical biorept supreme young yem
Bir de bu yem trendyolda yok tropical bilmem ne nasil alacagimGammarus alın. Dajana gammarus sticks alın. Bir de tropical biorept supreme young yemi.
Gammarus stick icin hangi marka iyidir hepsini cevaplarsaniz cok sevinirimBir de bu yem trendyolda yok tropical bilmem ne nasil alacagim
Gammarusu internetten alirim o zamanGammarus karidesin bir türü, fazla büyümez ufaktır. Gammarus sticks yemde gammarus unu dışın balık krill vs. ek karışımlar var.
Karides büyük yemlerde kullanılıyor yani iri olanlar.
Gammarus sticks sadece dajana marka. Atakan Petshopta görmüştüm.
Supreme young yeme diğer sitelerde bakın.
Gammarus olarak marka oneriniz var midirGammarusu internetten alirim o zaman
Gammarus yazinca sticks olanlarda cikiyo nasil yapacagizYemleri netten almak daha iyi hem ucuz hemde taze olma olasılığı yüksektir.
Dajana, tetra, sera, tropical, ahm markalardan birini alın. Jbl schildkröten futter içine pul yemde koymuşlar bunu hayvan yiyemediği gibi birde suyu kirletiyor.
Neden hem normal hemde stick gammarus aliyoruz kiGammarus yazinca sticks olanlarda cikiyo nasil yapacagiz
@cemNeden hem normal hemde stick gammarus aliyoruz ki
gammarus stick bugammarus stick aldim gammarus bulamadim gammarus stick bu gammarusa gerek var mi?