amazingvoltaa
As 3 Üye
Gammarus stick aldim daha gammarusa gerek var mi hocamAhm dahil hicbir ucuz yemi almayin. Hepsinin içinden taş çıkıyor.
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Gammarus stick aldim daha gammarusa gerek var mi hocamAhm dahil hicbir ucuz yemi almayin. Hepsinin içinden taş çıkıyor.
Daha ot ağırlıklı bir yem alabilirsiniz. Yavruysa gerek yok.Gammarus stick aldim daha gammarusa gerek var mi hocam
@cem ben gammarus sticks, kurutulmus karides gammarus pakette ve o dediginiz supreme young yemini aldimDaha ot ağırlıklı bir yem alabilirsiniz. Yavruysa gerek yok.
Gammarusu açık mı aldınız@cem ben gammarus sticks, kurutulmus karides gammarus pakette ve o dediginiz supreme young yemini aldim
netten aldim yem kutularinda degil ambalaj gibiGammarusu açık mı aldınız
Açık yem kullanmıyoruz bayat yada parazit yumurtası taşıyabilir.netten aldim yem kutularinda degil ambalaj gibi
ne alayim link?Açık yem kullanmıyoruz bayat yada parazit yumurtası taşıyabilir.
Gammarus stick varsa gammarus almaniza gerek yok. Tropical biorept w alın haftada 2 kere kırarak verirsiniz.ne alayim link?
Tropical biorept supreme young aldimGammarus stick varsa gammarus almaniza gerek yok. Tropical biorept w alın haftada 2 kere kırarak verirsiniz.
Gammarus stick aldim evetTropical biorept supreme young aldim
Tamam o yeter. Gammarusu kullanmayin benceTropical biorept supreme young aldim
Her gun ayni sey verilmez kiElinizdeki Gammarusu kullanmayin.
Tamam o yeter. Gammarusu kullanmayin bence
Kabuk boyunu bilmiyorum evet iyice karistiİyice karıştı. Hayvanın kabuk boyu kaç cm?
Şu an hangi yemler var elinizde?
İyice karıştı. Hayvanın kabuk boyu kaç cm?
suanki yemleri bitiyor ilk arkadastan aldigimda 2 kutu yem verdi ikiside farkliydi bende kullandimİyice karıştı. Hayvanın kabuk boyu kaç cm?
siparis verdiklerim bunlar dediklerinizi aldim.suanki yemleri bitiyor ilk arkadastan aldigimda 2 kutu yem verdi ikiside farkliydi bende kullandim
sari kapakli olandan az bisey kaldi elimde ustte biraktim ekteAhm turtle sticks varsa dajana gammarus sticks yemi 4 öğün tropical yemi 3 öğün yapın. Sabahları ahm turtle sticks yemi verin.