amazingvoltaa
As 3 Üye
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!elimdeki yemler azaldi yeni yem olarak ne alabiliriz kaplumbaganin fotosunu birakabilirim isterseniz.
suanda ahm turtle sticks,supranom turtle bu yem bitti,dajana gammarus sticks,tropical biorept supreme young kullaniyorum bu kadarHangi yemleri kullanıyorsunuz?
bizimkine bu aralar cok yem veriyoruz cok istahli doymuyor kiyamiyorum atiyorum obez oldu diyebilirim yani cok seviyor ne bulursa yiyorTropical supreme young yerine sera carnivor yada tropical biorept W yeminden birini alın.
Dajana turtle sticks yem daimi olarak kullanılacak.
Ahm'yi seviyorsa devam edin yoksa tetra reptomin alın.
Omega one adult turtle sticks alın.
Dajana var ama kurutulmuş yem almak isterseniz sera raffy royal, jbl energil veya tropical reptiles carnivore yemlerden birini alabilirsiniz.
Jbl agil de olabilir.
evet biliyorum yiyebiliyorlar olcuyu tam ayarlayamadim bende sabah 15 aksam 15 sticks veriyorumÖlçüyü aşmayın. Açlığa dayanımları bizden yüksektir. Bir de dışkılarını yiyebiliyorlar.
plaka sorunumuz vardi cimbizla halledebilirsiniz demistiniz kendi plakasini kendileri atamiyorlar mi devit ile yardimci olsak bir turlu yapamadimÖlçüyü aşmayın. Açlığa dayanımları bizden yüksektir. Bir de dışkılarını yiyebiliyorlar.
tamamdir ev hep sicak kombi acik zatenOlur. Deviti havanın iyi olduğu bir saatte haftada bir uygulayabilirsiniz.
cok pahali olmus biraz kisabilir miyiz bunlardan ve sera carnivor cok pahali auriyetten alirken zaten pahali olduklari icin en yuksek gr olanlardan aliyorumTropical supreme young yerine sera carnivor yada tropical biorept W yeminden birini alın.
Dajana turtle sticks yem daimi olarak kullanılacak.
Ahm'yi seviyorsa devam edin yoksa tetra reptomin alın.
Omega one adult turtle sticks alın.
Dajana var ama kurutulmuş yem almak isterseniz sera raffy royal, jbl energil veya tropical reptiles carnivore yemlerden birini alabilirsiniz.
Jbl agil de olabilir.
bunlari alacagim ek olarak ne onerebilirsiniz cok pahali olmamak sartiyla cam aldim kendim akvaryum yapacagim 8mm kalinliginda camlar kendimiz yapacagiz masraflarimiz cok var ayriyetten tetra 50w bu akvaryumu isitabilir mi mesela 30 dereceye ayarlasam 26 yapabilir mi akvaryumu cunku cok buyuk olacak alt tarafi 90x40 yukseklik 50cok pahali olmus biraz kisabilir miyiz bunlardan ve sera carnivor cok pahali auriyetten alirken zaten pahali olduklari icin en yuksek gr olanlardan aliyorum
suan kullandigim tropical biorept supreme young mi?Kurutulmuş yem almayın. Dajana idare ettirir.
Repto yerine ahm olur.
Carnivor yerine tropical ile devam edin.
Su ısıtıcı olmaz gücü yetersiz kalır. Isıtmak için sürekli çalışmak zorunda kalacak bu hem elektriği çok yakar. Hemde bir süre sonra bozulur. Suyu da istenilen sıcağa getirmez.
Tetra ht 200 watt ısıtıcı alacaksınız. Bu tam batabiliyor.
Akvaryuma kuşak attırmakta lazım. Bu silikon yüzey alanını genişletip sağlam tutmasını sağlar. Tabanı iç kenarlardan dolanacak. Üsttede olursa daha sağlam olur. Ölçüyü aldıktan sonra camcıya 3 cm eninde 8 mm'lik camdan kestirin. Resim çerçevesi gibi olacak. Tüm alt ve yan camları kuşakla birbirlerine silikonlayacaksınız.
ayriyetten bu tetra 200w 900 lira internette ben dolapfa defosuz sorunsuz 400 liraya buldum alinir mi sizce gorselleri iletiyorum.suan kullandigim tropical biorept supreme young mi?
bu isitici piyasada ne kadar ortalama ve alacagim yemleri alt alta yazarsaniz cok sevinirim cem bey ic filtrede alacagim dis filtreye gerek var mi bilmiyorum yani omurluk akvaryuma onceden gecmedigimiz icin masraflar yine artti.