Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!akvaryumu degismeme gerek yoktur degil mi yani her turlu genisler cunku baya guzel oldu.Tamam cam kalınlığı 8mm ise ileride akvaryum üstü kuru alan da kullanabilirsiniz.
45 cm oluyor mu vay be cok buyuyorUzun yıllar var daha o vakit geldiğinde akvaryumun durumuna bakarız. 24-25 cm kabuk boyuna kadar gider
benim akvaryum yeterli miSistem uygun yemler gerekli çeşitte ise erkekler 30 cm; dişiler 30-35 cm boya kadar çıkıyor. Rahat manevra yapabilmeleri için ende yeterli genişlik olmalı.
kum 20 kg 600 lira suan cok borcumuz var zaten suan 10 kg yetmez mi sonradan ekleme yaparim mango koku alacagim bir de kumun ustuneŞu an yeterli
kac kg kum alayimKum idare eder. Kök durabilir şimdilik.
20 kg aldim ya vitasand pro-78 sari siliskum 0.07mm ya da 0.7 karistiriyorum her neyse ciklet kumu yaziyor uzerinde dogru dimi? kendi kovasindakac kg kum alayim
filtre ici malzeme ne onerirsiniz sobo 808c aldim kac tane koyuluyor malzeme kac hazneli?Evet ciklet kumu yazıyor.
yeterli olur mu hocamSobo 808c'nin 2 tane haznesi var. Alta elyaf üste zeolit koyabilirsiniz.
alta su yikanip kullanabilen elyaftan koyayim ustede zeolite ya da carbon zeo yaparimOlur. Ya zeolite yada carbon-zeo