Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Yem kusma

Cvp: Yem kusma

Yok bir daha asla vermem.Hayvani oldurecektik resmen,gorsen halini.Satacagim artik yemi.

Sert yem belki bogazdan gecemiyor yada rahatsiz ediyordur biraz yumusamadan yiyorsa, benim kapluslar her yemi yiyor valla

Aynen,sonradan acisi var gibi bogazini elledi resmen insan gibi.

ağzını açtığında bir bak aft gibi bir beyazlık var mı ? eline al ısırma meyili var ağzını açtığı sırada bak bakalım.

Bu anlattigim 1 ay once oldu ama.Yani duzelmistir sanirim.Agzini bolcana aciyor,ozel cabaya gerek yok =)

Pembemsi,kirmizimsi ve beyazimsi noktalar var.

boğazı tahriş olmuşa benziyor. olmadı yemleri vermeden önce üzerine bir damla su damlatıp yumuşat öyle ver. energil veya raffy I hangisini veriyorsan o dursun bir süre. kılçık veya yüzgeçleri zarar vermiş olabilir.

Yok artik kesinlikle vermem.Riske girmek istemiyorum.Kesin bir tahris durumu var ama degmez yani mineral yesin.

Yeme satis ilani actim.Alisarp talip oldu zaten.

Bu arada dipnot olarak hayvanin genel saglik kontrolu icin yapilacak en kolay sey diline bakmaktir agzi yani dili pembe renkse iyidir (genel konusuyorum tabiki)

Geri