Sirius Blackw
Bronz 2 Üye
Kafa boyu işinden emin olamadım sorayım dedim 3 cm kabuk boyu var her gün kaç tane sera raffy p ve gammarus vermeliyim
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!çok teşekkür ederimSabah 1,5 yiyebilirse 2 adet RaffyP; akşam 3 adet yiyebilirse 4 adet gammarus verin.
Hocam bir de devit3 kullanmalı mıyım?Sabah 1,5 yiyebilirse 2 adet RaffyP; akşam 3 adet yiyebilirse 4 adet gammarus verin.
Kabuk sağlığında bir problem yok zaten de sorayım dedim teşekkürlerKabuğu gözükmüyor. Yavrularda kabuk esnek yapıda olmalı. Bu dengeli büyümeyi sağlayıp içorganları basınçtan kurtarırken darbe yemesi halinde şiddeti absorbe etmesini sağlar.
Üstbağada ön kısım arka kadar yumuşak değilse kemik erimesi söz konusu değildir. Yemlerden aldığı D vitamini gerekli ihtiyacı karşılar.