Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Her hekim egzotik hayvanlar konusunda bilgi sahibi değil. Ağırlık kedi köpek ve çiftlik hayvanları üstüne. Son senelerde egzotik hayvanlara artan ilgi sebebiyle bu branşta eğitim almaya başladılar.Deep fix reptivit var evet. Şu an kuru alana koydum peteği sonuna kadar açtım içerisi baya sıcak olur herhalde.
Aklıma takılan soru veteriner nasıl yanlış tedavi uygulayabilir? Kafasına göre mi yazdı bu ilaçları?
İstanbul da nereyi önerirsiniz?Her hekim egzotik hayvanlar konusunda bilgi sahibi değil. Ağırlık kedi köpek ve çiftlik hayvanları üstüne. Son senelerde egzotik hayvanlara artan ilgi sebebiyle bu branşta eğitim almaya başladılar.
Bizim önerdiğimiz hekimler sayılı. Emin olamadığımız durumlarda veteriner hekimlik fakültelerine gitmek yerinde olur.