Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Yem Yemiyor :(

yes23

Platin 5 Üye
Katılım
13 Eyl 2010
Mesajlar
326
Benim iki kaplumbağam var, şu an plasik kapta bakıyorum ama birkaç gün daha paramı biriktirirsem akvaryum alacak kadar param olacak. Akvaryuma geçeceğim. Plastik kapta da en iyi koşulu sağlamaya çalışıyorum, palmiye ağacını söktüm, oraya üstüne çıkabilecekleri bir taş koydum. Taşın altı da hep su. Gayet rahat yüzebiliyorlar, hatta yarış bile yapıyorlar.

Her sabah 2'sine 6'şar yem veriyorum, zaten daha fazlasını yemiyorlar. Bu gün yine 12 yem attım sularına. Gümüş yedi fakat Yosun sadece kafasını kaldırdı. Yem bekliyor ama attığım yemi yemiyor. Dün akşam muz vermiştim, acaba muz mu istiyor?

Bu arada birisinin kabuğunun uzunluğu 6 diğerinin de 7 santim. Ama çok iyi anlaşıyorlar. Bu gün de gayet hareketliler ama Yosun yemini yemedi.

Not: Yosun küçük, Gümüş büyük olan.
Not 2: Gümüş'ün kabuğunun eni de fazla.
 
aynen 2 tanede bende var seninle aynı sorunları yaşıyorum :(
 
biraz belkiozaman aç değildir bazen benimkide öyle yapıyor ve yemiyor
 
Yeniyse ortama alışamadığı için yemiyor olabilir.
Eğer yeni değilse verdiğim linke bir bakın hasta olup olmadığını öğrenmek için :)
mailto:/forum/akciger-enfeksiyonu-respiratory-infection-t-148.html
 
Bu sabah bir kere hapşırdı ama onun dışındaki belirtiler uymuyor. Bu gün 7. günü, ilk 6 gün yemişti. Dün kaplarına muz koymuştum, sabah baktığımda yenmişti. Belki muz istiyordur diye düşünüyorum ama şimdi sürekli meyve vermek de istemiyorum.
 
Geri
Üst