Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Yem yemiyor

Damlanurrr

Yeni Üye
Kaplumbağımı sahiplendirdim 2 gün önce sahiplendirdiğim kişi yem yemediğini söyledi suyun içinde kalmış yemler alışma süreci olduğu için mi yemini yemez bilemedim birde kedileri varmış kediler sürekli akvaryuma gidiyorlarmış kaplumbağ sürekli hareket halindeymiş çırpınma şeklinde neden öyle davranıyor acil olarak cevap bekliyorum eğer ters bir durumsa bu geri alacağım

Kaplumbağımı sahiplendirdim 2 gün önce sahiplendirdiğim kişi yem yemediğini söyledi suyun içinde kalmış yemler alışma süreci olduğu için mi yemini yemez bilemedim birde kedileri varmış kediler sürekli akvaryuma gidiyorlarmış kaplumbağ sürekli hareket halindeymiş çırpınma şeklinde neden öyle davranıyor acil olarak cevap bekliyorum eğer ters bir durumsa bu geri alacağım
Hem ortam değiştirdi hemde kediler hayvanı strese sokar sahiplendirdiğiniz kişiye söyleyin hayvanı yanlız biraksınlar kaplumbağa kedileri tehdit olarak görüyordur

Yeni ortam değişikliği sebeplerden birisi. Yeni sahibini yabancılıyor. İkinci sebep kedilerin bulunduğu odaya girmemesi lazım. Hayvan gördükçe strese girecektir.
Üçüncü sebep hayvanı götürürken üşütme olasılığı. Hayvan iki gün dinlensin. Kendine gelmezse haber versin.

Gereksiz ele almasın. Yemlerini yemez ise yarım saat sonra alsın. Ama önce birkaç dakika haşlanmış kıyma parçası denesin.

Geri