Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Yemek yemiyorlar

ssilayy

Yeni Üye
Yemek yemiyorlar yeni aldım ve şuan plastik kaptanlar kabın içinde ne kadar su koymalıyım yaklaşık 2 şu bardağı kadar koydum ama kabın içinde yüzmek yerine dışarı doğru kabı tırmalıyarak çıkmaya çalışıyorlar ve biri turuncu yanaklı neden?

Yemek yemiyorlar yeni aldım ve şuan plastik kaptanlar kabın içinde ne kadar su koymalıyım yaklaşık 2 şu bardağı kadar koydum ama kabın içinde yüzmek yerine dışarı doğru kabı tırmalıyarak çıkmaya çalışıyorlar ve biri turuncu yanaklı neden?
O kap uygun degil

Ekli dosyalar

• IMG_20250413_173227.jpg
    IMG_20250413_173227.jpg
    3 MB · Görüntüleme: 3
  • IMG_20250413_173222.jpg
    IMG_20250413_173222.jpg
    2.1 MB · Görüntüleme: 3
Haberiniz varmış sanırım
Kaolumbagalarınız yeni bir ortama alışmaya çalıştıgı için yem yemezler yanlız bırakın

Gensel olarak pigment farklılıkları olabilir. Kırmızıdan turuncuya renk çeşidi görülür.

Akvaryum, su ısıtıcı, ısıtma lambası, kuru alan ve filtreden oluşan sistem kurun.

Şu an ki kapta kuru alana çıktıklarında ayakları su içinde kalmayacak şekilde suyu yükseltin ama sistemi bir an önce kurun bunda olmaz. Hayvanlar hastalanır.

Geri