Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!bu olur mu acabaHayvan ufak klasik akkor 40 watt yada halojen ampulde 42-46 watt armut ampul alacaksınız.
aslında bi led lambası var onu da görsele ekleyeceğim bu hiç işe yaramaz mı akvaryumu alırken vermişlerdi bir de masa lambası bozuk çıktı ampul taktım bikaç tane hiç yanmadıbu olur mu acabaEkli dosyayı görüntüle 11701
Bu işe yaramaz led ampul ısı amaçlı değildir halojen yani eski tip ampulleri almalısınız 40-50 watt . İsterseniz bir masa lambası daha alabilirsiniz veya da ben görsellere ekledim bir elektrikçiye gidip duylu anahtarlı prize takılabilecek şekilde elektrikçiye gidip seyyar abajur duyu derseniz 140,150 TL civarında yaptırabilirsiniz. İnternettede var ancak duyun içi metal yani normal kullandığımız tavandaki duydan kullanılmalı ki ısıtıcı ampul duyu yakmayı bırakın evinizi yakmasın çünkü ampul bayağı ısınıyor duyu eritme ihtimali olabilir duyun içi sağlam olursa sıkıntı yaşamazsınız . Masa lambasını alırken bunlara dikkat etmenizi öneririm.!!bu olur mu acabaEkli dosyayı görüntüle 11701
42 52 watt halojen yeterlitekrardan merhaba ısıtma lambası geldi şuan içine kaç watt lamba alayım
yukarıda ısıtma lambası demişim ama yanlış olmuş masa lambası aldım ampul için de soruyorum elektrikçilere genelde olmuyor ama şimdi tekrar gidip soracağım çok teşekkür ederimBu işe yaramaz led ampul ısı amaçlı değildir halojen yani eski tip ampulleri almalısınız 40-50 watt . İsterseniz bir masa lambası daha alabilirsiniz veya da ben görsellere ekledim bir elektrikçiye gidip duylu anahtarlı prize takılabilecek şekilde elektrikçiye gidip seyyar abajur duyu derseniz 140,150 TL civarında yaptırabilirsiniz. İnternettede var ancak duyun içi metal yani normal kullandığımız tavandaki duydan kullanılmalı ki ısıtıcı ampul duyu yakmayı bırakın evinizi yakmasın çünkü ampul bayağı ısınıyor duyu eritme ihtimali olabilir duyun içi sağlam olursa sıkıntı yaşamazsınız . Masa lambasını alırken bunlara dikkat etmenizi öneririm.!!